کد خبر:۹۱۶۸۹۳
در سومین کنگره ملی خانواده عنوان شد

تلویزیون، کشنده‌ترین رسانه در محیط خانواده برای کودکان

سومین کنگره ملی خانواده امروز چهارشنبه سیزدهم اسفند ماه سال جاری در مسجد حضرت خدیجه سلام الله برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سومین کنگره ملی خانواده امروز چهارشنبه سیزدهم اسفند ماه سال جاری در مسجد حضرت خدیجه سلام الله برگزار شد.

در این کنگره فعالان حوزه خانواده در عرصه‌های مطالعات و سیاست گذاری، آموزش و مشاوره، تبلیغ و رسانه، خیرین و واسطین و نهاد‌ها و سازمان‌ها حضور داشتند.

از جمله مهمترین اهداف سومین کنگره ملی خانواده میتوان به ارتقای دانش نظری، تحلیلی و ظرفیت تخصصی کنشگران و فعالان خانواده و ایجاد بستری مناسب برای شبکه سازی کنشگران و فعالان این حوزه و همچنین ظرفیت سازی در جهت توسعه درون زا و ارتقای توان درآمدزایی کنشگران فوق میتوان اشاره کرد.

یکی دیگر از اهداف کنگره ملی خانواده شناسایی مسائل و مشکلات فعالان خانواده است که در این کنگره توسط گروه‌های مختلف مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
 
محمد لسانی کارشناس رسانه و فضای مجازی در سومین کنگره ملی خانواده گفت: در دوره‌ای که ما قرار داریم، هر چه جلوتر می‌رویم اهمیت رسانه در میان نسل‌ها بیشتر از قبل می‌شود.

وی افزود: نسلی که امروز تحت نسل دهه هشتادی‌ها از آن یاد می‌کنند، نسلی هستند که میتوان آن‌ها را نسل تنها خواند که بخاطر پدر و مادرهایشان با این نام خوانده می‌شوند و استفاده کنندگان سنگینی از فضای مجازی هستند.

این کارشناس رسانه و فضای مجازی گفت: در پسا کرونا مولفه اضطراب یک رشد جدی داشته است و در کشور ما نیز اضطراب به ویژه برای نسل دانش آموز افزایش پیدا کرده است.

لسانی تصریح کرد: ۷ درصد اطلاعات بشر بر بستر زبان است و ۹۳ درصد باقی مانده در بستر مواردی، چون زبان بدن منتقل می‌شود.

وی اضافه کرد: در دوره اخیر و به ویژه در یکسال اخیر شاهد دو جریان خانگی شدن و رسانه‌ای شدن فراغت هستیم و تلاقی این دو جریان مجموعه‌ای از اتفاقات و جریانات را هم ایجاد می‌کند.
 
این کارشناس رسانه و فضای مجازی گفت: احساسات در شبکه‌های اجتماعی تشدید می‌شود و با احساسات فرد در دنیای عادی و هیجان او در آن متفاوت است.

لسانی تاکید کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده ترشح هورمون‌ها در هنگام فعالیت در فضای مجازی ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر است و اینجاست که سواد عاطفی با محوریت شناخت ذات تکنولوژی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی اضافه کرد: ما باید مجهز شویم به انواع سواد رسانه‌ای و رایانه و همچنین سواد عاطفی، سواد آموزش و پرورش و سواد مالی و این قبیل سواد‌ها را هم نیاز داریم.

این کارشناس رسانه و فضای مجازی گفت: دولت در سال ۹۲ وایبر فیلتر شد و بزرگترین مهاجرت فضای مجازی از وایبر به تلگرام صورت گرفت و در کنشگری رسانه‌ای مردم جمهوری اسلامی ایران با اعتماد ۱۰۰ درصدی به مسئولان، کاملا منفعل هستند و سواد رسانه‌ای در این بخش از اهمیت زیادی برخوردار است.
 
لسانی یادآور شد: کشنده‌ترین رسانه در محیط خانواده برای کودکان تلویزیون است و از آنجا که رشد سیستم عصبی کودکان تا ۶ سالگی در حال رشد است، تماشای تلویزیون برای کودکان به هیچ عنوان گزینه سرگرمی مناسبی نیست و در واقع برای کودکان زیر ۳ سال تلویزیون قتلگاه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار