آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۰۰۱
رئیس مرکز ملی فرش ایران اعلام کرد:

رشد ۳۴ درصدی تولید فرش دستباف در ۱۰ ماه امسال

رئیس مرکز ملی فرش ایران از افزایش 16.4 درصدی وزن صادرات فرش دستباف در ۹ ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از شاتا، فرحناز رافع با بیان این مطلب، افزود: در ۹ ماهه امسال بیش از ۲ هزار و ۷۶۴ تن فرش دستباف ایران به کشور‌های هدف صادر شده است که این رقم در مدت مشابه پارسال بیش از ۲ هزار و ۳۶۶ تن بوده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۲ میلیون نفر در حوزه فرش دستباف مشغول به کار هستند، گفت: ۶۰ درصد از این شاغلین، قالیبافان مستمر، ۳۱ درصد قالیبافان فصلی و ۹ درصد در زمینه مشاغل جانبی فرش دستباف مشغول به کار هستند.

رئیس مرکز فرش ایران با اعلام اینکه امسال ۲۶۱ هزار و ۶۴ نفر قالیباف بیمه تامین اجتماعی شده است، تصریح کرد: پیش بینی برای ۲۰ درصد افزایش بیمه شدگان در سال ۱۴۰۰ به تعداد ۳۱۳ هزار نفر با تخصیص مبلغ تقریباً یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان انجام شده است.

افزایش ۳۴ درصدی تولید فرش دستباف در ۱۰ ماه امسال

رافع همچنین با اشاره به آمار تولید فرش دستباف در ۱۰ ماه امسال از رشد ۳۴ درصدی در این حوزه خبر داد و افزود: در ۱۰ امسال یک میلیون و ۸۶۹ هزار و ۴۰۳ متر مربع فرش دستباف تولید شد که این رقم در سال ۱۳۹۸ یک میلیون و ۲۳۱ هزار و ۳۲۱ مترمربع بوده است.

وی همچنین در خصوص میزان تولید فرش دستباف بر اساس نوع تولید بیان کرد: ۴۲ درصد از فرش تولیدی تا پایان دی ماه امسال فرش تجاری، ۱۹ درصد درشت باف، ۱۶ درصد ظریف و کرک، ۹ درصد تابلو فرش، ۸ درصد گبه و ۶ درصد تمام ابریشم بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار