به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در نشست ستاد فرماندهی بیماری کرونا استان تهران با اشاره به اجرای واکسیناسیون کرونا، اظهار داشت: بالاترین میزان دریافتکننده مربوط به گروههای آسیبزا دارای بیماریهای زمینهای، بیماریهای خاص و اولویتهای شغلی است که این موضوع در طرح ملی واکسیناسیون وجود داشته و در استان تهران نیز در نظر گرفته میشود.
وی با اشاره به تحقیقات انجام شده در دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران، خاطرنشان کرد: بیشترین میزان تحقیقات پژوهشی را در قالب فعالیتهای دانشگاههای علوم پزشکی در استان تهران داریم. خوشبختانه شکلگیری پلتفرومهای مختلف داخلی این امکان را ایجاد کرده تا در آیندهای نزدیک فهرستی کاملا متنوعی توسط محققان استان تهران داشته باشیم.
رئیس ستاد مقابله با کرونا با اشاره به چگونگی توزیع واکسن کرونا در استان تهران، ابراز داشت: مدل توزیع واکسن کرونای وارداتی در استان تهران میتواند در زمینه توزیع و بازتوزیع آن به صورت ملی عمل کند.
زالی یادآور شد:مهمترین مسألهای که این روزها با آن روبهرو هستیم چرخش ویروس جهشیافته کرونا است که رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و واکسیناسیون افراد متأثر از این موضوع است؛ در نتیجه لازم است متناسب با جهشهای صورت گرفته و واریانت جدید ویروس، این موضوع نیز لحاظ شود.
وی با بیان اینکه ویروس جهشیافته کرونا برای اولین بار در تهران دیده شد، بیان داشت: این موضوع مهمی است؛ به ویژه همکارانی که در تولید واکسن فعالیت دارند باید نگاه ویژهای به واریانتهای جدید ویروس داشته باشند.