آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۰۳۴

ویژه برنامه‌های هیات شهدای گمنام دانشگاه علم و صنعت در ایام کرونا / خدماتی که گروه‌های جهادی در منطقه خورشید هشتم انجام دادند

مسئول هیأت دانشگاه علم و صنعت ویژه برنامه‌های هیات شهدای گمنام دانشگاه علم و صنعت در ایام کرونا را تشریح کرد.

یوسفی، مسئول هیئت شهدای گمنام دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون اقداماتی که این هیئت دانشجویی در سال گذشته (۹۹) انجام داده است، گفت: از اواخر سال ۱۳۹۸ که خبر شیوع ویروس کرونا در کشور پخش شد، سبک زندگی روزمره مردم کشورمان دچار تغییرات و تفاوت‌های زیادی شد. هیأت شهدای گمنام با توجه به اینکه دانشجویی و نخبگانی است، هیئت تراز نامیده می‌شود و وظیفه خود دانست که یک بازتعریفی در فعالیت‌های خود در دوران کرونا داشته باشد. از جمله اینکه مناسبت‌هایی که انتهای سال ۹۸ و ابتدای سال ۹۹ بود، بیشتر به صورت مجازی تعریف می‌شد و بیشترین تمرکز ما بر روی بازپخش مراسم در فضای مجازی بود.

مسئول هیأت دانشگاه علم و صنعت افزود: با ادامه دار شدن روند کرونا ما هم برنامه‌های خود را به روال سابق بازگردانیم، قبل از شیوع ویروس کرونا به این صورت بود که ۳۰ شب در مسجد شهدای دانشگاه علم و صنعت به رسم هرسال، مراسم مناجات داشته باشیم، ولی با توجه به ادامه دار شدن این ویروس ناچار شدیم که این مراسم را به صورت کامل لغو کنیم، ولی به شب‌های قدر که رسیدیم، ویژه خود شب‌های قدر یک دستورالعملی از سمت ستاد کرونا اعلام شد که با یکسری ضوابط و شرایط خاص امکان برگزاری مراسم به صورت حضوری هم برقرار است.
 

وی ادامه داد: یکی دیگر از مراسماتی که در سال ۹۹ انجام شد، مراسم غدیر بود. این برنامه با هماهنگی مجمع هیئات دانشجویی، هیئات دانشجویی دیگر دانشگاه‌ها و خیریه حضرت زهرا (س) دانشگاه علم و صنعت  راه اندازی شد و توفیق داشتیم در منطقه محروم خورشید هشتم که توسط گروه‌های جهادی دانشگاه علم و صنعت شناسایی شده بود، خدمت کنیم. مردم این منطقه با مشکلات زیاد عمرانی دست و پنجه نرم می‌کردند و حتی خیابان هایشان آسفالت درستی هم ندارد.

یوسفی افزود: ما در روز عید غدیر ۱۰ هزار پرس غذا برای وعده ناهار بین تمام اهالی آنجا توزیع کرده و در کنار آن مراسم‌های فرهنگی مثل گروه سرود و ایجاد غرفه‌هایی برای فروش اقلام خوراکی با قیمت ارزان ایجاد کردیم.  

وی ادامه داد: این شروع فعالیت‌های هیأت شهدای گمنام و گروه‌های جهادی دانشگاه علم و صنعت در منطقه خورشید هشتم بود. همچنین با توجه به شناخت مشکلاتی که در آن منطقه وجود داشت، برای مسائل مختلفی اعم از اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار آن منطقه برنامه ریزی شد و برنامه‌های دیگری هم به صورت بلند مدت در نظر گرفته شد.

مسئول هیأت دانشگاه علم و صنعت گفت: بعد از عید غدیر و با نزدیک شدن به ماه محرم سال ۹۹ و با توجه به پروتکل‌های خیلی خاصی که برای ماه محرم و عزاداری دهه اول محرم اعلام شده بود. هیأت شهدای گمنام هم یک فضای بازی داخل دانشگاه چندین فضای باز داخل دانشگاه را با فرش و موکت آماده استقبال از مردم و برگزاری مراسم کرد. هر شب به طور میانگین ۲۵۰۰ نفر مهمان ما بودند که این آمار برای شب عاشورا به سه هزار و پانصد نفر هم رسید.  
 
یوسفی تصریح کرد: مراسم دیگری که سال گذشته توفیق برگزاری آن را با رعایت پروتکلها داشتیم، فاطمیه بود که هم در فاطمیه اول و هم در فاطمیه دوم این مراسم برگزار و به صورت زنده از فضای مجازی و تلویزیون پخش شد. همچنین در کنار این مراسم ها طبخ و توزیع غذا به صورت بهداشتی را به همراه داشتیم و توانستیم غذای نذری را بین مردم کارتن خواب ها و اهالی کوره‌های آجرپزی توزیع کنیم. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار