تاخیری در برگزاری جشنواره‌های فرهنگی نداشتیم / فضای مجازی، بستر اصلی برنامه‌های فرهنگی در سال جدید
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۱۷۳
غفاری در گفتگو با دانشجو:

تاخیری در برگزاری جشنواره‌های فرهنگی نداشتیم / فضای مجازی، بستر اصلی برنامه‌های فرهنگی در سال جدید

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: با وجود اینکه دانشگاه‌ها به دلیل شیوع کرونا تعطیل بود؛ اما تاخیری در برگزاری جشنواره‌های فرهنگی نداشتیم.

تاخیری در برگزاری جشنواره‌های فرهنگی نداشتیم / فضای مجازی، بستر اصلی برنامه‌های فرهنگی در سال جدید

غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت برگزاری جشنواره های فرهنگی گفت: با وجود اینکه دانشگاه ها در سال تحصیلی جاری تعطیل بود؛ اما تاخیری در برگزاری جشنواره های فرهنگی نداشتیم.


وی افزود: جشنواره های فرهنگی با فراهم شدن بسترهای لازم در فضای مجازی برگزار شد و دانشجویان نیز با توجه به اینکه اولین بار این برنامه ها در فضای مجازی برگزار می شد، استقبال و مشارکت قابل قبولی داشتند.


معاون فرهنگی وزارت علوم در خصوص تامین بودجه این جشنواره ها گفت: در سال تحصیلی جاری جشنواره های فرهنگی به دلیل مجازی بودن به بودجه کمتری نیاز داشت که تاکنون بودجه تامین شده و مشکلی در برگزاری و تقدیر از برگزیدگان نداشتیم.


وی اضافه کرد: در صورت پایدار بودن شرایط کرونایی در سال جدید هم فضای مجازی بستر اصلی برنامه های فرهنگی دانشگاهها خواهد بود و در این فضا برنامه ریزی ها صورت می گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار