آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۳۸۳

نیکوکار تهرانی سیزده زندانی محکوم به قصاص را نجات داد

مدیرکل زندان‌های استان تهران گفت: در اعیاد مبارک رجبیه و همزمان با روز‌های پایانی سال، یکی از نیکوکاران با حضور در زندان رجایی شهر و پرداخت دیه ۱۳ نفر از زندانیان محکوم به قصاص، رضایت اولیای دم آنان را جلب کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحشمت الله حیات الغیب ضمن ابراز خشنودی از حضور ایثارگرانه نیکوکاران در تمام عرصه‌های احسان و بخشش گفت: قصاص حق اولیای دم است و اگر حاضر به گذشت نشوند، بایستی حکم توسط خودشان اجرا گردد.

مدیرکل زندان‌های استان تهران ادامه داد: اسامی سیزده نفر از زندانیانی که اولیای دم آنان در مقابل دریافت دیه حاضر به رضایت شده بودند، ولی عاجز از پرداخت بوده و سال‌ها در زندان به سر می‌بردند، اعلام و این شخص نیکوکار، دیه تمام آنان را پرداخت کرد.

وی تصریح کرد: قدیمی‌ترین زندانی، شخصی بود که در سال ۷۴ مرتکب قتل شده و از آن هنگام با حکم قصاص در زندان رجایی شهر به سر می‌برد تا این که با تلاش مددکاران، اولیای دم حاضر به بخشش در مقابل دریافت دیه شده بودند.

حیات الغیب افزود: اسلام در مواردی به صاحبان حق سفارش به عفو و گذشت می‌کند که موجب جرأت و جسارت بر جرم و جنایت نگردد و در مواردی که گذشت، مجرمان را از رفتارشان پشیمان نمی‌کند، عفو و بخشش، اشتباه است و اسلام دستور به مقابله به مثل می‌دهد.

این مقام عالی زندان‌های استان همچنین گفت: مددکاران تا حد امکان تلاش می‌کنند اولیای دم زندانیانی که جنایتکار نبوده، به دلیل عدم مهارت در کنترل خشم مرتکب قتل شده، طی مدت حبس نیز رفتار خوبی دارند و از رفتارشان نادم هستند با گذشتشان فرصت دوباره زندگی به آنان اعطاء کنند.

مدیرکل زندان‌های استان تهران در پایان گفت: در اعیاد مبارک رجبیه و همزمان با روز‌های پایانی سال، با پرداخت دو میلیارد و و ۲۴۰میلیون تومان توسط نیکوکاری که نخواست نامش اعلام شود، به سرعت امور واریز به حساب اولیای دم و دریافت برگه‌های قضایی آزادی آنان آغاز گردیده، تا روز مبعث به کانون خانواده بازخواهند گشت.

بنا به این گزارش، در لیست زندانیانی که آزاد خواهند شد، دو برادر به چشم می‌خورد که کارگر ساختمان بوده و با کارگر دیگر در محل کار، درگیر شده موجب مرگ وی شده بودند.

همچنین زندانی دیگری که طی درگیری، فردی را به قتل رسانده بود، فرزندش بعد از زندانی شدن پدر به دنیا آمده و اکنون شش سال داشت. این زندانی برای آزادی اش در روز پدر متوسل به امیرالمومنین شده بود، مدیر زندان به وی قول داده بود برای جلب رضایت اولیای دم در روز‌های آخر سال باز هم تلاش خواهد کرد.

شایان ذکر است علاوه بر این، نیکوکار تهرانی، ۳۶۰ میلیون تومان نیز به مددکاری زندان اهدا نمود که با این مبلغ بدهی رد مال ۱۵ نفر پرداخت خواهد شد که همراه با سیزده نفر به خانه هایشان بازخواهند گشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۷
چقدر خوب و لذت بخش ، جون یه پرنده رو انسان نجات میده خیلی حس لذت خوبی داره چه برسه به اینکه جون ۱۳ ادم رو نجات بدی خوش بحالش که چه لذتی برده از این کار

کاش میشد باهاش مصاحبه میکردین و از حال خوبش وقتی جون چند تا محکوم به قصاص رو نجات داده می پرسیدین هر چند که شاید اون لذت وصف نشدنی باشه و شاید نخواد اسمی ازش برده بشه و تصویری ازش منتشر بشه
از سایت دانشجو هم تشکر میکنیم خیلی خبر و گزارش خوبی بود که گذاشتین حالمون دگرگون شد کاش بشه از این خبرها تو بخش اجتماعی تون زیاد بگذارید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار