کد خبر:۹۱۹۴۹۵

انتشار کتابی درباره شهید حاج قاسم سلیمانی در بمبئی

کتاب «رفیق خوشبخت ما» از سوی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی منتشر شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با توجه به ضرورت آگاهی‌بخشی جامعه هند به‌ویژه نسل جوان از زندگینامه و فعالیت‌های مجاهدانه سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی، خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی کتاب «رفیق خوشبخت ما» را در قالب طرح «تاپ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» چاپ و منتشر کرد.

محسن آشوری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در بمبئی درباره چاپ کتاب رفیق خوشبخت ما اظهار کرد: این اثر با هدف آشنایی جامعه هند به‌ویژه نسل جوان به ابعاد شخصیتی و زندگی مخلصانه سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی برای استفاده همگان به دو زبان انگلیسی و اردو تهیه شده است و امیدواریم که همه علاقه‌مندان به‌ویژه محققین و پژوهشگران از این اثر استفاده لازم را ببرند.

وی افزود: وابستگی فرهنگی ایران در بمبئی با پشتوانه درخشان خود برنامه‌ریزی‌های مناسب را جهت ارتقای سطح همکاری فی‌مابین دو کشور انجام داده و امیدوار است در آینده شاهد اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی مشترک باشیم.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار