آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۹۶۹۱

تأکید وزرای خارجه هند و سوریه بر گسترش روابط دو جانبه

وزیر خارجه هند در گفت‌وگوی تلفنی با همتای سوری بر گسترش روابط دو جانبه تأکید کرد و گفت که سوریه در معرض هجمه تروریستی قرار گرفته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سابرامانیام جایشانکار» وزیر خارجه هند در تماس تلفنی با «فیصل مقداد» همتای سوری خود، بر لزوم افزایش همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد.

به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) در این گفت‌وگوی تلفنی دو طرف در خصوص اوضاع منطقه و جهان، به ویژه روابط دو جانبه و راه‌های گسترش آن در راستای منافع مشترک صحبت کردند و وزیر خارجه هند، سلام «ناریندا مودی» نخست‌وزیر هند به «بشار اسد» و آرزوی سلامتی او و همسرش «اسماءالاسد» را به فیصل مقداد ابلاغ کرد.

جایشانکار در ادامه گفت که ملت و دولت هند با جمهوری عربی سوریه در خصوص مقابله با تهدیدات موجود از جمله «جنگ تروریستی» و اثرات منفی شیوع ویروس کرونا و همچنین بحران اقتصادی موجود ابراز همبستگی دارند و دمشق و دهلی نو باید همکاری‌ها میان خود را افزایش دهند.

وزیر خارجه هند با بیان اینکه کشورش اخیرا عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل شده، گفت که موضع هند در قبال سوریه از روابط تاریخی مستقل دو کشور و بر اساس صداقت و احترام متقابل سرچشمه می‌گیرد.

«فیصل مقداد» نیز از ابراز همبستگی همتای هندی خود و موضع حامیانه این کشور در قبال سوریه و مبارزه با تروریسم و همچنین کمک‌های هند در خصوص مبارزه با ویروس کرونا تقدیر کرد.

هند در ۲۴ بهمن ماه یک محموله هزار تنی برنج برای کمک به وضعیت غذایی سوریه، به این کشور ارسال کرد. وزارت خارجه این کشور همان زمان در بیانیه‌ای گفته بود که هند همواره در کنار مردم سوریه ایستاده و روابط دهلی نو با دمشق حتی در زمان درگیری‌ها نیز متوقف نشده و طرح‌ها و پروژه‌های بازسازی متعلق به شرکت‌های هندی جریان داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار