کد خبر:۹۲۰۲۲۲
در ایتالیا؛

جعبه باتری‌ها با فناوری نانو ایمن‌تر، سبک‌تر و کارآمدتر می‌شوند

یک شرکت استرالیایی با استفاده از فناوری نانو، جعبه‌ها و قطعات باتری تولید می‌کند که ایمن‌تر، سبک‌تر و کارآمدتر از محصولات رایج است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، والتا (Vaulta) یک شرکت توسعه‌دهنده فناوری پوشش باتری است که در بریزبن استرالیا مستقر است. والتا یک جعبه باتری سبک و کوچک با قطعات کمتر نسبت به جعبه باتری‌های رایج، تولید کرده است. این فناوری بازده و فرصت‌های مقیاس‌پذیر را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است. والتا از گرافن به‌عنوان یک قسمت مهم در طراحی خود استفاده می‌کند.

طراحی ابتکاری بدون جوش والتا به این معنا است که ماژول‌ها می‌توانند به راحتی مونتاژ و از هم جدا شوند، سلول‌ها دوباره مورد استفاده و بازیافت قرار بگیرند و سلول‌های جدیدی که با پیشرفت فناوری باتری به آن‌ها اضافه می‌شود، به‌سادگی قابل افزودن به این جعبه است.

والتا بازار‌های مختلفی از ذخیره‌سازی ثابت و وسایل نقلیه الکتریکی گرفته تا دفاعی، هوافضا را هدف قرار داده است و به‌دنبال وارد شدن به بازار سایر کشور‌ها است.

گفته می‌شود که جعبه‌های والتا دارای قطعات کمتری هستند، زمان توسعه را کاهش داده، هزینه‌ها را کاهش می‌دهند، عملکرد حرارتی بهبود یافته، وزن را نیز ۱۰-۱۵ درصد کاهش می‌دهند. با این فناوری مونتاژ آسان‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود.

در طرح اختراع شده والتا از گرافن در بخش خارجی محفظه برای ایجاد یک رسانای حرارتی و در عین حال الکتریکی استفاده شده است. این امر کمک می‌کند تا گرما به‌طور مستقیم از پایانه‌های سلول خارج شود، که اگر فلزی باشد برای جلوگیری از اتصال کوتاه باتری، طراحی بسیار پیچیده‌تری نیاز خواهد بود. استفاده از پلیمر با از بین بردن نیاز به اتصال دهنده‌ها و کاهش وزن و اندازه، امکان آزادی بیشتر در طراحی را فراهم می‌کند.

کالکتور‌ها هم از گرافن و برخی فرآیند‌های اختصاصی دیگر والتا ساخته شده‌اند، فرآیند‌هایی که شرکت والتا مایل به فاش کردن جزئیات بیشتر درباره آن‌ها نیست. این طرح وزن کمتری دارد و آزادی‌های بیشتری را در طراحی امکان‌پذیر می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار