کد خبر:۹۲۰۷۰۱

تولید پمپ آب با وزن و حجم بسیار کمتر از پمپ‌های موجود در دنیا در گلستان

یک پژوهشگر گلستانی موفق به تولید دستگاه پمپ آب دبی بالا شد که با قراردادن پروانه و سیستم خنک کننده درون دستگاه، توانست حجم این دستگاه را به شکل چشمگیری کاهش دهد.

علی بهنیافر، مدیرعامل شرکت تاوا الکترو ماشین فاطر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به توانمندی پژوهشگران استان گلستان در تولید پمپ آب با پروانه داخلی و بدون نیاز به سیستم خنک سازی، اظهار کرد: پروانه اکثر پمپ‌های آب با دبی بالا و هد کم، خارج از دستگاه قرار می‌گیرد و به همین دلیل وزن و حجم دستگاه بسیار بالا می‌رود.

بهنیافر افزود: در این پمپ توانستیم با تغییر ساختار، پروانه موتور را به داخل الکتروموتور پمپ قرار دهیم؛ بنابراین تمام یراق آلاتی که مربوط به اتصال پمپ به موتور بود از بین رفت و حرکت جریان آب از داخل موتور باعث خنک شدن آن می‌شود.

این پژوهشگر با بیان اینکه با از بین رفتن یراق آلات، وزن و حجم موتور کاهش چشمگیری داشت، گفت: سیستم خنک کننده هم از دستگاه حذف شد و در نهایت یک دستگاه با حجم و وزن کمتر در اختیار مشتری قرار گرفت.

به گفته وی پمپ‌های دبی بالا برای استخر‌های پرورش ماهی یا تأمین آب از چاه و رودخانه استفاده می‌شود به این صورت که دستگاه پمپ بیرون از آب قرار داده می‌شود و با لوله آب را از چاه بیرون می‌کشد. این پمپ‌ها نیاز به یک اتاقک دارد و مالک پمپ باید نسبت به سرقت یا هرگونه آسیب دیگر به آن نگرانی داشته باشد، در حالیکه پمپ‌های تولید شده در شرکت تاوا این قابلیت را دارند که در آب قرار گیرند و دیگر نیازی به اتاقک و نگهبان ندارد.

بهنیافر با بیان اینکه نمونه اولیه این محصول ساخته شده است، گفت: در حال حاضر در مرحله بازاریابی هستیم و هنوز به مرحله تجاری سازی نرسیده ایم.

وی تصریح کرد: پیش بینی ما این است که این محصول با قیمت حدود ۶ یا ۷ میلیون تومان به دست مشتری می‌رسد که قمیتی نزدیک قیمت دستگاه‌های موجود در بازار است.

این کارآفرین توضیح داد: تاکنون در هیچ جای دنیا پمپ با این شکل ساخته نشده و امیدواریم این محصول مورد استقبال مشتریان قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار