آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۷۷۱

تهدید روسیه برای فیلتر توییتر

یک مقام روسی اعلام کرد اگر توییتر به درخواست کشورش برای حذف محتوای مجرمانه عمل نکند، ظرف مدت یک ماه فیلتر خواهد شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسکو هفته گذشته به تلافی امتناع توییتر از عمل به درخواست دولت روسیه برای حذف محتواهای مشخص، سرعت دسترسی به توییتر در داخل این کشور را کاهش داد.

توییتر در آن زمان نسبت به تاثیر اقدامات روسیه بر آزادی بیان ابراز نگرانی کرده و اظهارات مقامات روسیه را که مدعی هستند این پلتفرم برای اشاعه رفتارهای غیرقانونی مورد استفاده قرار می گیرد را رد کرده بود.

در اقدامی که تنشهای اخیر را شدت بخشید، وادیم سوبوتین، معاون مدیر سازمان رگولاتور ارتباطات روسیه (روس کومنادزور) اعلام کرد توییتر به درخواستهای روسیه پاسخ نداده و اگر به این رفتار ادامه دهد، ظرف مدت یک ماه در این کشور مسدود خواهد شد.

خبرگزاریهای روسی به نقل از وی نوشتند: اگر توییتر محتوای مجرمانه که شامل هرزنگاری کودکان و مطالب مربوط به مواد مخدر و خودکشی کودکان است را حذف کند، می تواند از فیلتر شدن اجتناب کند.

پلتفرم آمریکایی توییتر یکی از پنج پلتفرم رسانه اجتماعی است که به دلیل امتناع از حذف پستهای مربوط به تشویق کودکان برای شرکت در اعتراضات ضددولتی ماه جاری هدف شکایت دولت روسیه قرار گرفت.

بر اساس گزارش رویترز، وزارت خارجه روسیه شنبه هفته جاری آمریکا را متهم کرد با استفاده از فرصتهای فناوری اطلاعات، وارد رقابت غیرمنصفانه شده و پلتفرمهای رسانه اجتماعی را به رفتارهای تبعیض آمیز و خودسرانه در سانسور محتوا متهم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار