حسین صمدی، معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به ارائه گزارشی از عملکرد جهادگران دانشجو در سال ۹۹ پرداخت و اظهار کرد: در سال گذشته مهمترین موضوع عملیاتهای جهادی مقابله با کرونا بود و به همین دلیل از ابتدای سال برنامه ریزیهایی برای این مهم اختصاص دادیم.
صمدی بیان کرد: جهادگران کارگاه تولید شیلد راه اندازی کردند که ۲۵۰۰ عدد شیلد در این کارگاه تولید و در بخشهای کرونایی بیمارستانهای استان توزیع شد.
معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی به تولید ماسک به همت جهادگران دانشجو اشاره کرد و گفت: حدود ۴۰ نفر از دانشجویان جهادگر نیز به تولید و توزیع ماسک پرداختند.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت اطلاع رسانی درباره شیوع کرونا به مردم، حدود ۲۵ عنوان نشریهها و پوسترهایی با موضوع کرونا، علائم آن و نحوه جلوگیری از شیوع بیماری تولید و توزیع کردیم.
صمدی گفت: در حوزه تأمین مواد ضدعفونی کننده، دانشجویان توانستند بیش از ۱۰ هزار لیتر انواع محلولهای ضدعفونی کننده را با کمک نهادهای حمایتی تهیه و بسته بندی کنند. این محلولهای ضدعفونی کننده بین خانوادههای نیازمند توزیع شد.
وی از راه اندازی درمانگاه سیار به همت جهادگران قائن در سال ۹۹ خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت حضور بیماران در مراکز درمانی، این درمانگاه سیار راه اندازی شد.
معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی افزود: در این درمانگاه سیار پزشکان را از بیمارستانها که منشأ کرونا بود، دعوت کردیم که با امکاناتی که فراهم شده بود، به ویزیت بیماران بپردازند.
وی به خدمات عمرانی دانشجویان جهادگر اشاره کرد و گفت: در سال ۹۹ دانشجویان جهادگر قائنی توانستند منزل ۲۰ خانه نیازمندان را بازسازی کنند. برخی از این پروژههای عمرانی را با حمایت بنیاد علوی انجام شد.
صمدی ادامه داد: از دیگر اقدامات دانشجویان جهادگر توزیع ۱۸۰۰ بسته مواد غذایی بین خانوادههای کم برخوردار بود که با حمایت بنیاد احسان صورت گرفت.
وی بیان کرد: علاوه بر آن در پویشهای کمک مومنانه که برگزار شد، بیش از ۱۴۰ بسته مواد غذایی و ۵۳ بسته لوازم التحریر به همت جهادگران تهیه و توزیع شد. عمده این پویشها به همت جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) برگزار شد.
معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی خراسان جنوبی بیان کرد: با کمک فارغ التحصیلان در رشتههای دوخت و طراحی لباس یک کارگاه اشتغال زایی خیاطی راه اندازی کردیم که در حال حاضر ۱۰ نفر از دانشجویان در آن مشغول به کار هستند.
وی افزود: در این کارگاه مانتوهای اسلامی طراحی شده و در نمایشگاهی که به همین منظور برگزار شد، طرحهای دانشجویان رونمایی شد و هر کدام که امتیاز بیشتری به دست آورد، در کارگاه به تولید انبوه میرسد.
صمدی خاطرنشان کرد: اکنون ۱۰ طرح از طرحهای ارائه شده در این کارگاه در حال تولید است که به زودی به بازار عرضه میشود.