آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۸۷۹

نخستین قتل سال ۱۴۰۰؛ جسد زن جوان در بزرگراه آزادگان کشف شد!

جسد زن جوان که پلاستیک و پتو دور آن پیچیده شده و لباس خانگی بر تن داشت، در کنارگذر بزرگراه آزادگان کشف شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز خبری مبنی بر کشف جسد زنی جوان در کنارگذر بزرگراه آزادگان (مسیر شرق به غرب)، محدوده ایستگاه اتوبوس معراج به پلیس 110 اعلام شد که به سرعت تیمی از ماموران کلانتری 130 نازی‌آباد به محل کشف جسد اعزام شدند.

ماموران پس از حضور در محل با جسد زنی حدوداً 25 تا 30 ساله افغانستانی که پلاستیک و پتو دور آن پیچیده شده و لباس خانگی بر تن داشت، مواجه شدند.

بررسی اولیه نشان داد که به سر مقتول ضربه وارد و جسد نیز دچار جمود نعشی شده بود.

یک کارگر شهرداری که جسد مقتول را کشف کرده بود، به ماموران گفت: حدود ساعت یک بامداد امروز، جسد را مشاهده کردم در ابتدا فکر می‌کردم که زباله است و قصد داشتم آن را بردارم اما کمی ترسیدم، در نهایت با روشن شدن هوا، موضوع را به سرپرست خود گفتم و پلیس را در جریان قرار دادیم.

در نهایت جسد مقتول برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات درباره این پرونده ادامه دارد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار