آمادگي شوراي شهر تهران براي سامان دهي گيم نت ها
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، مهدي چمران با بيان اينکه ورود مسئولان براي ساماندهي و نظارت بر فعاليت گيم نت ها بايد برنامه ريزي شده باشد، گفت: شوراي اسلامي شهر تهران از هيچ کمکي در اين رابطه دريغ نمي کند و اگر پيشنهادي از سوي بنياد ملي بازي هاي رايانه اي وجود داشته باشد، با نظر مثبت آن را بررسي مي کند.
وي با تاکيد بر اينکه نظر اعضاي شوراي شهر در رابطه با ساماندهي فعاليت هاي گيم نت ها مثبت است، گفت: متاسفانه امروزه در گيم نت هاي ما بازي هاي متناسب با فرهنگ بومي و ملي مردم و جوانان کشور ارائه نمي شود که علت اصلي آن عدم نظارت و ساماندهي مناسب است.
رئيس شوراي اسلامي شهر تهران نظام ملي رده بندي سني بازي هاي رايانه اي که توسط بنياد ملي بازي هاي رايانه اي تدوين و در کشور اجرا مي شود را يکي از اقدامات موثر اين بنياد در چند سال اخير بيان کرد و افزود: اين حرکت، حرکت بسيار مثبتي است.
چمران گفت: ساماندهي و نظارت بر فعاليت هاي گيم نت ها ضمن جلوگيري از عرضه بازي هاي قاچاق موجب رونق توليدات داخلي که درون مايه هاي بومي و ملي دارند نيز مي شود./انتهاي پيام/