اثر برنامه‌هاي تدفين و تشييع شهدا از هر برنامه‌ فرهنگي ديگري ماندگارتر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۲۶۵
رحيميان در مراسم تدفين شهدا در دانشگاه شاهد:

اثر برنامه‌هاي تدفين و تشييع شهدا از هر برنامه‌ فرهنگي ديگري ماندگارتر است

نماينده مقام معظم رهبري در بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: برنامه‌هاي تدفين و تشييع شهدا در جامعه و در دانشگاه‌ها از هر برنامه‌ فرهنگي ديگري اثرش ماندگارتر و بالاتر است.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام رحيميان صبح امروز در مراسم تدفين دو شهيد گمنام در دانشگاه شاهد اظهار داشت: شهدا هميشه منشأ خير و بركت براي همه انسان‌ها در طول تاريخ هستند.

وي در ادامه به بيان نقش شهدا در طول تاريخ اسلام و انقلاب اشاره كرد و گفت:‌ اگر شهداي صدر اسلام نبودند اسلام قوام نمي‌يافت و اگر شهداي كربلا نبود اسلام دوام نمي يافت.

نماينده مقام معظم رهبري در بنياد شهيد در ادامه تصريح كرد: اگر شهداي انقلاب نبودند انقلاب به پيروزي نمي‌رسيد و اگر شهداي دفاع مقدس نبود امروز جمهوري اسلامي بر صفحه گيتي نبود.

رحيميان در ادامه اذعان داشت: شهدا نيز هر چه دارند از ولايت است و دو بال ولايت و شهادت، اسلام و شيعه را جاودانه كرده است.

وي افزود: در ميان همه دعاها دو دعاي واجب است كه يكي «اهدنا الصراط المستقيم» و ديگري «اللهم صل علي محمد و آل محمد» است كه هر روز در نمازهاي يوميه مي خوانيم؛ كه دعاي اولي دعاي راه است و دومي دعاي راهبر است.

نماينده مقام معظم رهبري در بنياد شهيد خاطرنشان كرد: صراط مستقيمي كه براي آن دعا مي كنيم اين راه كساني است كه خداوند بر آنها نعمت داده و منعمين در آيه 69 سوره نسا پيامبران، صديقين، شهدا و صالحان معرفي شده اند.

رحيميان در ادامه گفت: شهدا همرديف با پيامبران، صديقين و صالحان در صراط مستقيم قرار گرفته اند و دعاي واجب هر روز ما قرار گرفتن در مسير راه شهداست.

وي بيان داشت: شهدا در مسير پرستش خداوند همه هستي خود را يكجا فدا كردند و امروز هر چه داريم از شهدا داريم و هر كجا نام و ياد شهدا باشد آن فضا عطرآگين و نوراني است و خير و بركت فراواني به همراه دارد.

نماينده مقام معظم رهبري در بنياد شهيد همچنين يادآور شد: اين حركت كه سال‌هاست تدفين شهدا در دانشگاه‌ها و مراكز عمومي انجام مي گيرد، باعث ايجاد تحولي فراگير در جامعه شده و به همين علت است كه جريانات معاند و منافق با اين حركت مخالف هستند.

رحيميان در ادامه تصريح كرد: برنامه‌هاي تدفين و تشييع شهدا در جامعه و در دانشگاه‌ها از هر برنامه‌ فرهنگي ديگري اثرش ماندگارتر و بالاتر است.

وي با بيان اينكه دانشجويان دانشگاه شاهد يا فرزند شهيدند و يا همسو با ارزش‌هاي انقلاب هستند، گفت: دانشگاه شاهد دانشگاهي نوراني است و در رعايت حجاب و حفظ ارزش‌هاي اسلامي الگويي براي همه دانشگاه‌هاي كشور است.

نماينده مقام معظم رهبري در بنياد شهيد در ادامه به يكي از فيلم‌هاي اكران شده در خصوص دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: اين فيلم كه در تلويزيون نيز با حضور كارگردانانش نقد مي شود، القاگر اين مسئله است كه گاهي همرزمان شهيد، قاتل وي بوده اند.

رحيميان در پايان تاكيد كرد: اين در حالي است كه فضاي حقيقي جبهه‌ها و رزمندگان برعكس اين القائات نادرست است و ايثار و فداكاري در لحظه لحظه دفاع مقدس موج مي‌زند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار