نيازي به تغيير استراتژي آمريکا در افغانستان و پاکستان نيست
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فرانسه، باراك اوباما خطاب به مجلس نمايندگان آمريكا اعلام كرد: نيازي به تغيير در استراتژي ايالات متحده در افغانستان و پاكستان نيست.
رئيس جمهور آمريكا ضمن ارائه آخرين گزارش محرمانه درباره جنگ افغانستان به كنگره اين كشور، سياست هاي آمريكا در افغانستان را همان سياست هاي اعلامي ماه دسامبر توصيف كرد.
وي موفقيت واشنگتن در تامين منافع آمريكا در افغانستان و پاكستان را به اجراي موفق همين سياست ها وابسته دانست.
اوباما در ماه دسامبر طرحي را مبني بر افزايش 30 هزار نفري نيروهاي آمريكا در افغانستان تدوين كرد كه شروع خروج نيروهاي آمريكا از افغانستان را از جولاي 2011 اعلام مي كرد.
هدف استراتژي كنوني ناتو به رهبري آمريكا در افغانستان، پاكسازي مناطق شهري جنوب و شرق اين كشور از طالبان براي زمينه سازي عقب نشيني نيروهاي خارجي از اين كشور و سپردن امنيت به افغان ها اعلام شده است./انتهاي پيام/