آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۳۸۸۳
در پردیس باغ ملی؛

نخستین «کارخانه نوآوری هنر» راه‌اندازی می‌شود

نخستین کارخانه نوآوری هنر با هدف بروز خلاقیت‌های هنری در پردیس باغ ملی دانشگاه هنر راه‌اندازی می‌شود.
نخستین «کارخانه نوآوری هنر» راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، در راستای اجرایی شدن بیانیه گام دوم انقلاب (دانشگاه‌های جامعه محور و کارآفرین) و در جریان بازدید سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از پردیس باغ ملی دانشگاه هنر، مقرر شد نخستین کارخانه نوآوری هنر به عنوان مرکز ملی فناوری‌های نرم و خلاق ایران در این پردیس راه‌اندازی و تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد.



همچنین در جریان این بازدید مقرر شد وزارت ارتباطات در بخش IT و زیرساخت‌های نرم افزاری با کارخانه مد نظر همکاری‌های لازم را انجام دهد.



اسماعیل قادری فر رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی و پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و همچنین محمد صدیق دامغانی زاده رئیس پارک علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات در نیمه دوم اسفند ماه ۱۳۹۹ به همین منظور در دانشگاه هنر حضور یافتند و در خصوص کلیات موضوع و مرمت فضا‌های باغ ملی به بررسی موضوع و تبادل نظر پرداختند.



در فضای کار اشتراکی نخستین کارخانه نوآوری هنر با حضور و حمایت سرمایه گذاران بخش خصوصی و شتاب دهنده‌ها و تبدیل ایده‌های نوآورانه دانشجویان و دانش آموختگان هنری به کسب و کار‌های نوآورانه، دانشگاه هنر به یکی از قطب‌های تولیدات محصولات فرهنگی هنری و خلاق تبدل و همچنین بستری برای جذب و ماندگاری نخبگان جوان و دانش‌آموختگان برتر حوزه فناوری‌های هنری و فرهنگی می‌شود.



تأسیس کارخانه نوآوری تخصصی هنر با تسهیل‌گری و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تبدیل ایده‌های خلاقانه به نوآوری و محصول فرهنگی و هنری به منظور بستری برای بروز خلاقیت‌های هنری و رونق زیست بوم، رشد و کارآفرینی در کشور در برنامه‌های دانشگاه هنر قرار گرفت.



شایان ذکر است معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در راستای وظایف و مأموریت‌های خود ضمن حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و صنایع خلاق در سطح کشور به ویژه دانشگاه ها، توسعه صنعت و تولید محصول را بر پایه علم و دانش راهبری می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار