آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۴۱۶۵

حاجی بیگی:۵۲ هزار و ۷۸۲نفر در ایام نوروز خون اهدا کردند

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: از یکم تا سیزدهم فروردین ماه امسال ۶۳ هزار و ۹۷۲ داوطلب اهدای خون به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کردند که از این تعداد ۵۲ هزار و ۷۸۲ نفر موفق به اهدای خون شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: از یکم تا سیزدهم فروردین ماه امسال ۶۳ هزار و ۹۷۲ داوطلب اهدای خون به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کردند که از این تعداد ۵۲ هزار و ۷۸۲ نفر موفق به اهدای خون شدند.

بشیر حاجی بیگی افزود: ۳۱ درصد از این میزان خون اهدایی در سه استان تهران، فارس و خراسان رضوی به بیماران نیازمند اهدا شده است.

وی با بیان اینکه ۸۲ درصد از مراجعه کنندگان موفق به اهدای خون شده اند، گفت: دیگر مراجعه کنندگان برای اهدای خون شرایط اهدا را در زمان مراجعه نداشته اند و توسط پزشکان مراکز انتقال خون به صورت موقت یا دائم از اهدای خون معاف تشخیص داده شده اند.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع داوطلبان اهدای خون در ۱۳ روز نخست فروردین ماه ۶ هزار و ۶۶۹ واحد خون توسط اهداکنندگان بار اول اهدا شده است. ۹۶ درصد خون‌های اهدایی سهم مردان بود و ۴ درصد نیز توسط بانوان اهداکننده خون اهدا شده است.

سخنگوی سازمان انتقال خون همچنین خبر از توزیع بیش از ۹۱ هزار واحد خون و فرآورده‌های آن در بین مراکز درمانی و بیمارستان‌های کشور در ایام نوروز داد.

حاجی بیگی، در ادامه در خصوص آمار پلاسمای جمع آوری شده از بهبودیافتگان کووید۱۹ در قالب پویش «شکرانه‌ی سلامت» گفت: تاکنون ۱۸ هزار و ۲۱۹ نفر از بهبود یافتگان کرونایی برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون در سراسر کشور مراجعه کرده اند.

وی با یادآوری اینکه این پویش از آغاز اردیبهشت سال ۱۳۹۹ برپا شده است و مراکز انتقال خون همچنان میزبان بهبودیافتگان کووید۱۹ هستند، افزود: بهبودیافتگان کووید۱۹ به شکرانه بازیابی سلامتی شان ۱۵ هزار و ۳۹ واحد پلاسما اهدا کرده اند.

سخنگوی سازمان انتقال خون بیشترین تعداد اهدای پلاسمای بهبود یافتگان کرونایی را مربوط به استان‌های تهران، آذربایجان غربی، یزد و خوزستان برشمرد.

سالانه در ایران بیش از دو میلیون یکصد هزار نفر به صورت کاملا داوطلبانه خون اهدا می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار