کد خبر:۹۲۴۴۰۹
سعادتی‌فر در گفتگو با دانشجو:

مجمع تشخیص با تصویب FATF در پازل انتخاباتی دولت قرار نگیرد

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام با تصویب FATF در پازل انتخاباتی دولت قرار نگیرد و انگ سیاسی‌کاری را از مجمع دور کند.

مجمع تشخیص با تصویب FATF در پازل انتخاباتی دولت قرار نگیرد

سعادتی‌فر، دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: پس از ابلاغ مقام معظم رهبری به مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص بررسی مجدد لوایح CFT و پالرمو، بررسی این لوایح کلید خورد. اعضای مجمع در اظهاراتی اعلام کردند هیأت دولت مدعی است که شرایط عوض شده و نیاز به بررسی مجدد این دو لایحه است.


وی افزود: نظرات اعضای مجمع در سلسله جسات استدلالِ مصلحت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی (ره) حاکی از آن بود که دولت استدلال جدیدی را مطرح نکرده است؛ ضمن اینکه پاسخ دقیقی به سوالات اعضای مجمع داده نشده، چرا که اعضای دولت تضمینی نمی‌دهند در صورت تصویب این لوایح، تغییری در مبادلات رسمی حاصل شود. شاید دولت تغییر شرایط را احیای جسم بی‌جان برجام می‌داند!


سعادتی‌فر اظهارداشت: دولت سعی دارد با گره زدن FATF به مسائل مختلف، از جمله تهیه واکسن کرونا و سند همکاری ۲۵ ساله‌ی ایران و چین، شرایط را طوری القا کند که حل مشکلات در تصویب این لوایح است و این در حالی است که محموله‌های واکسن کرونا از کشور روسیه و سازوکار کوواکس وارد کشور شده است، کشور چین نیز با اطلاع از اینکه ایران به طور کامل FATF را نپذیرفته سند همکاری را امضا کرده است. بررسی این موارد نشان می‌دهد که FAFT کاملاً سیاسی بوده و در شرایطی که باید دولت تحریم‌ها را بی‌اثر کند، با شفاف شدن مبادلات مالی تحریم‌ها نقطه‌زن می‌شود. دولتمردان نیز در اظهارات مختلف محدودیت تحریم‌های آمریکا را خیلی شدیدتر و بیشتر از محدودیت‌های FATF دانسته‌اند.


دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی گفت: ثمره‌ هشت سال مذاکره‌ دولت تدبیر و امید با آمریکا وضعیت کنونی معیشت مردم است که نه شاهد تدبیری بودیم و نه دیگر مردم امیدی به این دولت دارند. دولت موظف است که برای قوی نشان دادن ملت ایران، هرگونه اقدامی را مبنی بر سیاست قطعی جمهوری اسلامی، یعنی رفع تمام تحریم‌ها و راستی‌آزمایی آن‌ها پیگیری کند.


سعادتی‌فر بیان کرد: به نظر می‌رسد دولت برای پیگیری مذاکرات و ثابت کردن برادری خود به آمریکا و کشور‌های اروپایی، منتظر تصویب این لوایح است. در نشست کمیسیون مشترک برجام که در وین برگزار می‌شود، ممکن است مقداری از پول‌های بلوکه شده‌ ایران آزاد شود تا با نشان دادن پیشرفت در مذاکرات، فشار به مجمع برای تصویب لوایح CFT و پالرمو بیشتر شود و حزب مبتوع دولت نفس تازه‌ای برای انتخابات ۱۴۰۰ بگیرد.


وی اضافه کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز باید تکلیف نهایی این لوایح را مشخص کند. تعجیل در این اقدام هم باعث مانع‌زدایی و هم پشتیبانی تولید می‌شود، چرا که با امروز و فردا کردن در تصمیم‌گیری این لوایح، اقتصاد به شدت شرطی می‌شود. طرف غربی نیز با فهم این موضوع، به هدف خود یعنی ضربه به اقتصاد ایران می‌رسد.


سعادتی‌فر تصریح کرد: اکثریت اعضای مجمع، مخالفت علمی و منطقی خود درباره‌ این لوایح را اعلام کرده بودند. مواردی از جمله اضافه کردن حق شرط نیز از سمت FATF قابل قبول نبوده و نباید با این کار تن به این لوایح استعماری دهیم. با نزدیک شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری نباید این شائبه را ایجاد کرد که اعضای مجمع برای پیروزی در انتخابات، منافع حزبی و شخصی خود را در نظر می‌گیرند. مصالح و منافع ملی ایجاب می‌کند که مجمع همانند تجربه‌ تلخ برجام، وضعیت معیشتی مردم را در فشار بیشتر قرار ندهد و انگ سیاسی‌کاری را از مجمع دور کنند، همچنین با این کار در پازل انتخاباتی دولت قرار نگیرند؛ مردم نیز ثمره‌ این تصمیم درست را می‌بینند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار