آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۵۰۵۷
سرپرست معاونت آموزشی خبر داد

آیین‌نامه اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان بومی‌سازی می‌شود

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه فرهنگیان از برنامه این دانشگاه برای بومی‌سازی آیین‌نامه اعضای هیات علمی خبر داد و گفت: طرح‌های تعاون و عضو هیئت علمی وابسته برای توسعه دوره‌های کارشناسی ارشد را نیز انجام خواهیم داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوست محمد سمیعی، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان در بیست و هفتمین اجلاس مجازی مشترک سراسری سرپرستان مدیریت‌های استانی، پردیس‌ها و مراکز این دانشگاه؛ گفت: در حال حاضر تعداد ۷۸ هزار دانشجومعلم، ۲۵ هزار مهارت آموزان حق التدرس و ۲۷ هزار مهارت آموزان آزمون استخدامی در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد و ۲۷ هزار کلاس درس به شیوه مجازی در سطح کشور برگزار شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به آمار بالای دانشجویان در سال تحصیلی جدید، همراهی بیش از پیش استان‌ها در این زمینه حائز اهمیت بوده و اگر ستاد مقابله با کرونا در تابستان به این نتیجه برسد که مشکلی جهت برگزاری کلاس‌های حضوری در مهر ماه وجود نخواهد داشت، دانشگاه فرهنگیان برای تجهیز و آماده سازی کلاس‌ها برنامه‌ریزی می‌کند.

وی همچنین بومی سازی آیین‌نامه اعضای هیات علمی را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: با رایزنی‌های صورت گرفته با وزارت علوم و حمایت رییس دانشگاه فرهنگیان اقدامات لازم درخصوص طرح تعاون و عضو هیات علمی وابسته برای توسعه دوره‌های کارشناسی ارشد، انجام پذیرفته است.

سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان، تفکیک سامانه مهارت‌آموزی از سامانه گلستان و وجود سامانه‌ای مستقل برای مهارت‌آموزان را ضروری دانست و تصریح کرد: دانشگاه نیازمند به وجود واحدی مستقل برای آموزش‌های الکترونیکی است. همچنین آزمایشگاه‌ها خصوصا در دروس علوم پایه با باید تجهیز و حدود ۳۲ هزار نفر دانشجو درس کارورزی به صورت شناور ساماندهی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار