آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۵۳۵۲

راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری و شتابدهی «منش» در پارک علم و فناوری کرمانشاه

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: اولین مرکز نوآوری و شتابدهی «منش» در استان کرمانشاه راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیامک آزادی، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به راه اندازی مرکز «منش» در سال جاری، گفت: راه اندازی این مرکز از سال گذشته در استان‌های مختلف کشور شروع شده و از یک ماه پیش این مرکز در استان کرمانشاه هم راه اندازی شده است.

آزادی افزود: «منش» مرکز نوآوری و شتابدهی بوده و مرکزی برای فعالیت افرادی است که به اقدامات نوآورانه در حوزه کسب و کار علاقه دارند. در این مرکز، افراد در سه فاز «ترویج، نوآوری و شتابدهی» توانمند شده و تحت حمایت قرار می‌گیرند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: در فاز اول که ترویج است، در این مرکز افراد با مفاهیم اولیه کسب و کار، نوآوری و ایده پردازی آشنا می‌شوند و در فاز دوم که بحث نوآوری است، افراد ضمن شناسایی ایده‌های مرتبط به علاقمندی و رشته تحصیلی خود، می‌توانند ایده‌هایی را هم که از قبل داشته اند به نوعی تثبیت کنند

وی تصریح کرد: در مرحله و فاز سوم هم، بحث شتابدهی در دستور کار قرار می‌گیرد به این صورت که در این مرحله، ایده افراد نهایی شده و برنامه ریزی‌های لازم برای توسعه آن صورت می‌گیرد. در این مرحله، افراد با فضای واقعی کسب و کار آشنا شده و مشاوره‌های تخصصی جهت راهکار‌های تجاری سازی ایده‌هایشان را دریافت می‌کنند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: با توجه به این سه مرحله، تمام افراد علاقمند چه آن‌ها که صاحب ایده هستند و چه آن‌ها که ایده‌ای برای کار ندارند، می‌توانند در این مرکز پذیرش شوند. آن‌ها که صاحب ایده هستند در این مرکز، در مسیر ثبات و تجاری سازی ایده‌هایشان قرار می‌گیرند و افرادی هم که ایده ندارند یا در این مسیر توانمندسازی، صاحب ایده شده و یا نهایتا جذب تیم‌هایی می‌شوند که ایده‌پردازی می‌کنند و در پیشبرد کار‌های آن‌ها مشارکت خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: توانمندسازی در مراکز «منش» در دو فاز انجام می‌شود، یکی بحث ایجاد مهارت‌های کسب و کار است که تمام افراد با هر رشته تحصیلی می‌توانند در آن حضور داشته باشند و دیگری آموزش‌ها و مشاوره‌های تخصصی در حوزه کسب وکار‌های نوآورانه است که با توجه به رشته تخصصی افراد به آن‌ها ارائه می‌شود.

آزادی یادآور شد: به عبارتی مراکز «منش» یک مرحله قبل از ورود به مجموعه مراکز رشد هستند و عملا در این مراکز ایده‌ها پرورش داده شده و تثبیت می‌شوند و بعد از ارزیابی و تایید، امکان ورود به مراکز رشد برای افراد وجود دارد. در این مراکز عمدتا افراد ۱۸ تا ۳۵ سال پذیرش می‌شوند، اما در مجموع محدودیت سنی چندانی وجود ندارد و تمام افرادی که خلاق و صاحب ایده و علاقمند به حوزه نوآوری باشند در این مرکز پذیرش می‌شوند.

وی با بیان اینکه تمام حمایت‌ها و آموزش‌های صورت گرفته در مرکز «منش» کاملا رایگان است، خاطرنشان کرد: از سوی دیگر عمده افرادی که در مرکز پذیرش می‌شوند فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند که هنوز نتوانسته اند جذب بازار کار شوند، اما در عین حال دانشجویان علاقمند به حوزه کسب و کار‌های نوآورانه هم می‌توانند در این مرکز پذیرش می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار