آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۶۱۳۸
در گفتگو با دانشجو؛

اسماعیلی: تعجب می‌کنم چرا برخی مسئولان خود را در مقابل توحش دشمن به نفهمی زده‌اند

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در رابطه با اتفاقات اخیر در نطنز گفت: از دشمن و منطق توحش او تعجب نمی‌کنم، تعجبم از برخی مسئولان است که اینچنین خود را در مقابل این توحش به نفهمی زده اند.

سجاد اسماعیلی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: انقلاب اسلامی بر چند اصل محوری بنا شد. یکی از این اصول که امتیاز نظام اسلامی بر سایر نظام‌های عالم است، مردم سالاری مبتنی بر دین است. در سال‌های پس از انقلاب آن برگ برنده‌ای که نظام اسلامی را از طوفان‌های مختلف پیش رو گذرانده، بعد از اتکا به قدرت لایزال الهی و توجهات خاص ائمه معصومین علیهم صلوات الله، حضور آحاد مردم در همه‌ صحنه‌های مهم این نظام بوده است. در واقع مردم از جنگ و سوء مدیریت‌های پس از آن گرفته تا فتنه و تحریم هر کجا نیاز بوده باهمه‌ سختی ها در صحنه حضور پیدا کردند و حماسه آفریدند.


وی افزود: با وجود اینکه حرکت کلی انقلاب به فضل الهی و برکت امامت حکیمانه و الهی امامین انقلاب و مردم بصیر و صبور ایران، حرکت رو به جلویی بوده است، اما در برهه‌هایی هم ناکارامدی و سوء مدیریت در عرصه‌های اجرایی کشور، که عموما حاصل سرسپردگی به تفکرات غربی و متعارض با ایدئولوژی ناب اسلامی بوده سرعت این حرکت رو به جلو را به شدت کاسته است.


اسماعیلی با اشاره به اینکه امروز کشورمان در آستانه‌ اولین رویداد سرنوشت ساز قرن جدید یعنی انتخابات ۱۴۰۰ قرار دارد انتخاباتی که در آن قرار است رئیس جمهور به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور انتخاب شود، اظهار داشت: فارغ از همه‌ی جناح بندی‌ها، مسئله حیاتی در هر انتخاباتی خصوصا انتخابات امسال، افزایش مشارکت عمومی است. دوم اینکه افرادی که قرار است اعلام کاندیداتوری کنند بیشتر از حرف و شعار و شو‌های مرسوم بی ثمر انتخاباتی باید به فکر کار و عمل و بهبود شرایط کنونی باشند و حق این ملت عزیز و انقلاب را ادا کنند. مضاف بر این مردم نیز باید با چشم باز و به دور از هر گونه سیاسی بازی دست به انتخاب بزنند و با شناخت کافی از افراد و جریان‌ها، گفتمان برتر و اجرایی‌تر را انتخاب کنند.


دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران ناکارآمدی‌ها و عقب ماندگی‌های امروز را حاصل انتخاب نامناسب دیروز دانست و گفت: منطق قدرت و زور نظام سلطه آنقدر عیان است که دشمن همزمان با گفتگو‌هایی که سر حقوق حقه‌ ملت ایران درحال انجام شدن بود، به نظنز حمله سایبری کرد تا نشان دهد اینکه میگویند مذاکره، یعنی هر کاری من میگویم و من میخواهم.


اسماعیلی بیان کرد: طبیعی است که در نظام جنگلی مورد نظر غرب، جواب زور اگر با زور و قدرت داده نشود، دشمن جری‌تر و پررو‌تر می‌شود و حتی تتبع ملتهم این زورگویی ادامه پیدا می‌کند؛ البته ما از دشمن و منطق توحش او تعجب نمیکنم، تعجب از برخی مسئولین است که خود را در مقابل توحش غرب به نفهمی زده اند.


وی گفت: اگر امام حسین (ع) می‌دانست که قرار است بعد از ۱۴۰۰ سال فرد کوتاه بینی از گفتگوی ایشان با عمر سعد درس مذاکره و از پذیرش توبه حر درس سازش با دشمن بگیرد، شاید اتفاقات به گونه‌ای دیگر رقم میخورد؛ البته که امام معصوم میدانست و این سنت الهی است که مردم با وجود همه‌ی انحراف‌ها و اعوجاج‌ها و ارتجاع ها، با تفکر و بصیرت راه حق را انتخاب کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
خدا قوت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار