کد خبر:۹۲۶۷۳۸

غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟

در پی حمله تروریستی به سایت هسته‌ای نطنز جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های کشورمان در مقابل این سایت هسته‌ای تجمع کردند.

غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان و طلاب دانشگاه‌های تهران، قم، اصفهان، نطنز و کاشان در اعتراض به خرابکاری‌های اخیر در مجتمع فنی شهید احمدی روشن نطنز و موضع انفعالی دستگاه دیپلماسی کشورمان در مقابل این سایت هسته‌ای تجمع کردند.

غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟

 

غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟

خواسته و شعارهای دانشجویان

همزمان با برگزاری این تجمع دانشجویان با سردادن شعارهایی همچون ‌ای که بود مذاکره بر لبت خون شهید هسته‌ای گردنت، دولت بی کفایت مایه ننگ ملت، الله اکبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر آمریکا و هیهات من الذله خواستار اخراج بازرسان آژانس بین المللی اترژی اتمی از کشورمان شدند.

 

کد ویدیو
 
کد ویدیو
 
کد ویدیو
 
بیانیه دانشجویان مقابل سایت هسته‌ای نطنز
در این تجمع دانشجویان با قرائت بیانیه‌ای ضمن اعلام آمادگی خود برای هر گونه کمک در پیشبرد اهداف صنعت هسته‌ای کشور خواهان توقف این مدل سیاست‌ورزی توسط مسئولین، برخورد با عاملین حادثه و طراحی پاسخی متناسب حفظ عزت و امنیت ایران اسلامی شدند.
غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟
متن این بیانیه‌ای به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ لا تَرْکَنُوا إِلَى الَّذینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَ ما لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیاءَ ثُمَّ لا تُنْصَرُونَ
(به کسانى که ستم کرده‏اند، تمایل نداشته و تکیه نکنید که آتش به شما خواهد رسید و در آن حال شما را در برابر خدا هیچ سرپرستى نیست، سپس یارى نمی‌شوید)

پس از ترور پدر دانشمند برجسته‌ی هسته‌ای ایران -شهید محسن فخری زاده- در ادامه‌ی ترور دانشمندان هسته‌ای مان، صبح بیست و دوم فروردین ماه و در فاصله کمتر از یک سال از خرابکاری تیرماه ۹۹ در سایت نطنز، شاهد تروریسم هسته‌ای در تأسیسات نطنز به دست رژیم غاصب صهیونیستی بودیم.

وقاحت دشمن در اقدامات اخیر حاصل سیاست تنش‌زدایی و مصلحت اندیشی‌های منافقانه مسئولان وقت دولت است که بی هیچ عبرتی از تجربیات تلخ اعتماد به آمریکا، ندای مذاکره‌ی مجدد سر داده و همزمان با حادثه‌ی نطنز، حقیرانه سر میز مذاکره با عاملین و حامیان این اقدام تروریستی می‌نشینند.
غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟

مگر از اعتماد به غرب و مذاکره‌های قبلی و برجام، جز تکرار مکرر نقض عهد‌های غربیان انتظار می‌رفت؟ چرا به جای درس گرفتن از اعتماد به شغال، به سگ زرد رو می‌آورید؟

در این شرایط، بنا بر سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران، تنها زمانی می‌توان سخن از بازگشت پای میز مذاکره بر زبان آورد که تمام تحریم‌های ظالمانه لغو شده و اجرای تمام تعهدات آمریکا توسط ایران راستی آزمایی شود. ایفای تعهد تنها زمانی باید صورت بگیرد که ایفای تعهد متقابل وجود داشته باشد.

در مورد حادثه اخیر نطنز، علاوه بر برخورد با عاملان و افرادی که در مسئولیت خود کوتاهی کرده‌اند، اقلی‌ترین اقدامی که باید در دستور کار مسئولان وقت قرار بگیرد و فورا به منصه‌ی اجرا برسد، اخراج همه‌ی بازرسان آژانس بین المللی به دلیل جاسوسی و مشارکت در جنایات علیه ملت ایران، توقف اجرای تمام تعهدات هسته‌ای، بازگشت به توانمندی‌های هسته‌ای محصور شده ایران و توقف مذاکرات فعلی ایران با ۴+۱ در وین می‌باشد.

گرچه سایت هسته‌ای نطنز بعد از این حمله با خسارت‌های مالی فراوان و کاهش ظرفیت غنی سازی رو به رو شده است، اما خسارت اصلی به صنعت هسته‌ای معلول انفعال داخلی است که ناامن شدن زیرساخت‌های هسته‌ای، در امان نبودن جان دانشمندان ما و اخراج آن‌ها به دست خودمان برای خوش رقصی در مقابل غرب، پرکردن قلب دستاوردهایشان با بتن و سنگ اندازی در مسیر پیشرفت و اقتدار کشور را سبب شده است.
 
غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟
خسارت اصلی آنجاست که صنعت هسته‌ای به عنوان رکنی از قدرت استراتژیک میهن عزیزمان و با وجود نقش تعیین کننده در تامین انرژی فردای جمهوری اسلامی، تبدیل به بازیچه جریان‌های سیاسی برای مقاصدشان میشود. برای جبران هرچه سریع‌تر خسارت‌های به عمل آمده در این سال‌ها این انتظار از دولت می‌رود که به طور کامل قانون کاهش تعهدات را اجرایی کند و هم‌چنین با توجه به اهمیت استراتژیک صنعت هسته‌ای، راهبرد ثابت و مشخص در کشور اتخاد شده و مجلس شورای اسلامی از این طریق اجازه ندهد این سرمایه مهم بازیچه دولت‌های مختلف قرار گیرد.

در آخر تاکید میکنیم که در صورت ادامه‌ی روند تحقیرآمیزی که در برابر اقدامات تروریستی و جنایتکارانه اخیر در پیش گرفته شده است، یعنی عدم طراحی پاسخی قاطع و درخور و اکتفا به رجزخوانی‌های بی‌اساس و نادیده گرفتن بازدارندگی دفاعی که از مهم‌ترین اصول روابط بین الملل و سیاست خارجی است، همچنان شاهد خدشه‌های بیشتر بر عزت ملی و اقتدار دفاعی ایران عزیز خواهیم بود
جنبش دانشجویی ضمن اعلام آمادگی خود برای هر گونه کمک در پیشبرد اهداف صنعت هسته‌ای کشور خواهان توقف این مدل سیاست‌ورزی توسط مسئولین، برخورد با عاملین حادثه و طراحی پاسخی متناسب حفظ عزت و امنیت ایران اسلامی است. در غیر این صورت، ملت عزیز ایران این نوع مواجهه و عملکرد را بی‌پاسخ نخواهند گذاشت.
 
سخنرانی دانشمند هسته‌ای اخراج شده از سایت غنی‌سازی نطنز
همچنین مهدی زاده، دانشمند اخراج شده از مرکز غنی سازی نطنز در جمع دانشجویان و طلاب حاضر در مقابل سایت هسته‌ای نطنز به ایراد سخنرانی پرداخت.
 
غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟
مهدی زاده، دانشمند اخراج شده از مرکز غنی سازی نطنز در جمع دانشجویان گفت: غریب‌تر از شهید مصطفی احمدی روشن طی این سال‌ها در کشورمان نبوده به گونه‌ای که حتی عکسی هم از این شهید در سایت غنی سازی نطنز نصب نشده و خیانت، عناد و کینه ورزی بالاتر از این نیست.

وی با بیان اینکه غنی سازی ۶۰ درصدی اورانیوم از پیشنهادات شهید احمدی روشن و همکارانش بوده با این وجود پیشنهاد اخیر برای غنی سازی ۶۰ درصدی پیشنهاد جدیدی نیست، افزود: آقایان به دروغ می‌گویند که می‌خواهند در اطراف کوه‌های سایت غنی سازی نطنز سالن مونتاژ سانتریفیوژ بسازند و این در حالی است که برای شهید احمدی روشن و دوستانش برای ساخت سالن مونتاژ سانتریفیوژ که هم اکنون بر اثر انفجار به تلی از خاک تبدیل شده پرونده سازی‌های زیادی کردند.
 
این دانشمند هسته‌ای با اشاره به اینکه در شب اجرای برجام و هماهنگ با خارجی‌ها حکم اخراج مهندس خوانساری از سایت نطنز صادر شد، گفت: صالحی از روزی که به عنوان رئیس سازمان انرژی اتمی منصوب شد و پیش از برجام اولین دستوری که داد این بود که تولید ماشین سانتریفیوژ و همچنین تحقیق و توسعه روی این ماشین‌ها به طور کامل متوقف شود. مضاف بر این اخراج همکاران شهید احمدی روشن و توقف اکتشاف و استخراج اورانیوم در کل کشور از دیگر دستوراتی بود که صالحی صادر کرد. هر کدام از این ظرفیت‌ها برای کشور فواید زیادی داشت، اما استفاده این ظرفیت‌ها با دستور خیانت آمیز آقای صالحی و همراهی با صهیونیزم جهانی متوقف شد.

وی با بیان اینکه یکی از اتفاقاتی که طی این سال‌ها افتاده، لو دادن اساتیدی بوده که در غنی سازی با سازمان انرژی اتمی همکاری علمی می‌کردند، افزود: دانشمندان هسته‌ای کشورمان به بازرسان آژانس معرفی شدند تا اگر اتفاقی افتاد صهیونیت‌ها بتوانند آن‌ها را ترور کنند که از جمله این اساتید شهید فخری زاده بود که او را با آمانو روبرو کردند و این رویارویی نیز نهایتا به شهادت فخری زاده منجر شد.
 
غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟

مهدی زاده به عقد قرارداد‌های علمی با دانشگاه‌های مختلف کشور از جمله دانشگاه‌های قم، شهید بهشتی، صنعتی شریف، اصفهان و کاشان در راستای توسعه صنعت غنی سازی توسط شهید احمدی روشن اشاره کرد و اظهار داشت: تمام این قرارداد‌ها در همان روز‌های اول ریاست آقای صالحی در سازمان انرژی اتمی لغو شدند.

وی با بیان اینکه بازرسازان آژانس طی این سال‌ها در کشورمان دست به اقدامات وحشتناکی زده اند و به همین دلیل بنده همواره بر اخراج آن‌ها از کشورمان تاکید کرده ام، اضافه کرد: در سال ۸۴ که تیم آقای روحانی در سعدآباد پروتکل الحاقی را پذیرفت، بازرسان آژانس وارد صنعت هسته‌ای کشورمان شدند. یکی از اقدامات بازرسان آژانس این بوده که پس از یادداشت شماره سریال‌های فشارسنج‌ها و پمپ‌های خلاء در سایت نطنز به سراغ تولیدکنندگان این تجهیزات در خارج از کشور رفتند و ما سه سال بعد ۲۰۰ فشارسنج بمب گذاری شده در سایت نطنز کشف کردیم که در نهایت با انفجار ۲۰ فشارسنج سه چهار ماه کل غنی سازی در این سایت متوقف شد.
 
کد ویدیو

این دانشمند هسته‌ای با اشاره به اینکه امروز نیمی از سایت فردو نیز به زمین فوتبال تبدیل شده و متاسفانه نمایندگان مجلس که از ابن سایت هم بازدید می‌کنند، تحت تاثیر نیرو‌های امنیتی تصور می‌کنند که چند سانتریفیوژ نصب شده در آنجا کل هدف غنی سازی کشور را پوشش می‌دهد، تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۲، ۲۰ هزار ماشین سانتریفیوژ در کشور وجود داشته است؛ اما در بمب گذاری اخیر ۳۰ زنجیره IR۱ از بین رفته است. یعنی از ۲۰ هزار ماشین سانتریفیوژ، نزدیک پنج هزار ماشین باقی مانده بود که آن را هم منهدم کردند. مضاف بر این حدود ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ ماشین‌های IR۲M در این سایت وجود داشته که آن‌ها هم از بین رفتند.

مهدی زاده بیان کرد: گفته می‌شود که می‌خواهیم در کشور از ماشین‌های IR۶ و IR۹ استفاده کنیم و این در حالی است که ما هنوز به بلوغ استفاده از ماشین‌های IR۱ نرسیده ایم. به هر روی ما هم اکنون می‌توانیم با استفاده از ماشین‌های نسل یک غنی سازی ۳.۵، ۲۰، ۶۰ و ۹۰ درصد را انجام دهیم با این وجود نباید این ظرفیت را از دست بدهیم.
 
غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟

وی تصریح کرد: به گفته رهبر معظم انقلاب ما به ۱۹۰ هزار سو غنی سازی نیاز داریم که معادل ۱۵۰ هزار ماشین سانتریفیوژ بوده با این وجود قرارداد شهید احمدی روشن برای خرید ۱۰ هزار ماشین سانتریفیوژ ۵ میلیون تومان بوده و این در حالی است که میزان اختلاس خاوری سه هزار میلیارد تومان بوده است.

مهدی زاده بیان کرد: اگر توسعه غنی سازی و ساخت ماشین‌های سانتریفیوژ اتفاق می‌افتاد دانشگاه‌ها از حالت انفعال فعلی خارج می‌شدند و همه می‌توانستند پروژه‌های مرتبط با توسعه تکنولوژی را اجرا کنند، اما اجاز ندادند که این اتفاق بیفتد.
 
وی بیان کرد: اینکه ماشین‌های های غنی سازی امکان غنی سازی نداشته باشند، اما آن‌ها را برای فریب ما به اسم IR۲ معرفی کنند این اقدامات فقط دارای مصرف داخلی هستند.
 
مهدی‌زاده تصریح کرد: عزل رئیس سازمان انرژی اتمی و منصوب شدن یک نیروی انقلابی اولین خواسته ماست. همچنین باید یک سیستم امنیتی کارآمد جایگزین سیستم فعلی شود. مضاف بر این خروج از برجام، پروتکل الحاقی و انجام بازرسی‌ها در حد بازرسی های مرسوم در سایر کشورها از دیگر خواسته‌های ما هستند.
 
تشکیل زنجیره انسانی مقابل سایت غنی‌سازی شهید احمدی روشن
غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟
در این تجمع  در راستای صیانت از دستاوردهای هسته‌ای کشورمان زنجیره انسانی دانشجویان در مقابل سایت هسته‌ای نطنز تشکیل شد.
 
کد ویدیو
 
.دانشجویان و طلاب شرکت کننده در این تجمع در پایان پرچم آمریکا و اسرائیل را به آتش کشیدند
 
غیرت دانشجویان انقلابی برای صنعت هسته‌ای / مطالبات دانشجویان مقابل سایت غنی‌سازی نطنز چه بود؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۱
احسنت
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۸
به امید پیشرفت هر چه بیشتر صنعت هسته ای
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۴
تا وقتی امنیت سایت را اطلاعات سپاه برعهده نگیرد به عدم تکرار این اتفاق اعتمادی نیست
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار