کد خبر:۹۲۷۶۴۰
مدیرکل میراث فرهنگی، آذربایجان شرقی خبر داد

مرمت و بازسازی کاروانسرای «مقصودیه» از سوی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از مرمت و بازسازی کاروانسرای مقصودیه واقع در مجموعه دانشکده معماری تبریز، توسط دانشگاه هنر اسلامی تبریز خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد حمزه زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گفت: مجموعه دانشکده معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز که متشکل از چندین خانه تاریخی معظم و باشکوه محله مقصودیه است از جمله مجموعه‌های فاخر تاریخی تبریز محسوب می‌شود که به همت این دانشگاه بازسازی و مرمت شده است.

حمزه زاده با بیان این‌که مرمت و بازسازی کاروانسرای مقصودیه از دیگر اقدامات موثر و اخیر دانشگاه هنر اسلامی تبریز است، گفت: کاروانسرای مقصودیه متعلق به مقصودخان پسر پادشاه بزرگ دوره ترکمانان اوزون حسن بوده که بخشی از آن در مجموعه دانشگاه هنر تبریز قرار گرفته است و بخش دیگر آن نیز توسط اصناف به انبار تبدیل شده بود.

وی افزود: این کاروانسرا که در مقایسه با سایر کاروانسرا‌ها ابعاد کوچک‌تری دارد، توسط اساتید و کارشناسان دانشگاه هنر مورد مطالعه و شناسایی قرار گرفته و مراحل بازسازی و مرمت آن پس از تملک چند پلاک خارج از مجموعه آغاز شد.

حمزه زاده ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند کی‌نژاد رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای باز زنده‌سازی ابنیه تاریخی منطقه مقصودیه تبریز، میزان اعتبار بازسازی و مرمت کاروانسرای مقصودیه را بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط این دانشگاه عنوان کرد.

وی به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، گفت: مراحل اجرایی این پروژه از اسفند ۹۹ آغاز شده و در حال حاضر مراحل پایانی و کف‌سازی را سپری می‌کند، این کاروانسرا از سه بخش تشکیل شده که بخش‌های شمالی و جنوبی در مجموعه دانشگاه هنر قرار گرفته و هم‌چون سایر بخش‌ها کاربری آموزشی خواهد داشت، تملک بخش غربی این کاروانسرا نیز در دستور کار این دانشگاه قرار گرفته تا شاهد توسعه این مجموعه دانشگاهی فاخر باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار