
کد خبر:۹۲۸۳۲۲
گزارش|
اعلام شرایط اختصاص خوابگاه به داوطلبان مقطع دکتری / دانشگاههایی که تعهدی برای تامین خوابگاه ندارند! + جزئیات
داوطلبان دوره دکتری که متقاضی استفاده از خوابگاه دانشجویی هستند، میتوانند با توجه به شرایط اختصاص خوابگاه دانشگاههای مختلف در دفترچه راهنما انتخاب رشته کنند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زمان انتخاب رشته داوطلبان مجاز کنکور دکتری ۱۴۰۰ به پایان خود میرسد و داوطلبان تا پایان فردا پنج شنبه دوم اردیبهشت ماه مهلت دارند که انتخابهای خود را در سامانه سازمان سنجش ثبت کنند. اما یکی از مسائل مهم در انتخاب رشته این دانشجویی آگاهی از اختصاص خوابگاه دانشجویی به داوطلبان است که دانشجویان میتوانند با توجه به اطلاعات اعلام شده از سوی دانشگاهها مبنی بر اختصاص خوابگاه نسبت به انتخاب رشته و دانشگاه خود اقدام نمایند.
از میان دانشگاهها و موسسات پژوهشی دولتی شرایط اختصاص خوابگاه اعلام شده که برخی از آنها تعهدی در قبال تامین خوابگاه ندارند؛ به ویژه اینکه دانشجویان نوبت دوم کمترین شانس را برای گرفتن خوابگاه دانشجویی در دوره دکتری دارند.
از میان دانشگاهها و موسسات پژوهشی دولتی شرایط اختصاص خوابگاه اعلام شده که برخی از آنها تعهدی در قبال تامین خوابگاه ندارند؛ به ویژه اینکه دانشجویان نوبت دوم کمترین شانس را برای گرفتن خوابگاه دانشجویی در دوره دکتری دارند.
شرایط خوابگاهی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی در پذیرش دکتری ۱۴۰۰
از میان دانشگاههایی که اعلام ظرفیت برای پذیرش دانشجو دارند، ۱۱ دانشگاه شرایط اختصاص خوابگاه را ندارند و سایر دانشگاهها و موسسات پژوهشی برای ارائه خوابگاه شروطی را اعلام کرده اند.
برخی از دانشگاهها از جمله دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی و دانشگاه صنعتی مالک اشتر و پژوهشکده امام خمینی (س) و انقلاب اسلامی به دلیل شیوع ویروس کرونا خوابگاه ارائه نمیدهند.
اولویت اختصاص خوابگاه به دانشجویان روزانه است و دانشگاهها براساس ظرفیت اعلام شده نمیتوانند به دانشجویان نوبت دوم خوابگاه ارائه دهند. همچنین اختصاص خوابگاه متاهلی همچنان یکی از مشکلات بزرگ دانشگاه هاست که حتی برخی از دانشگاهها برای پذیرش دانشجویان دکتری اعلام کردند که فاقد خوابگاه برای دانشجویان متاهل هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.