
کد خبر:۹۲۸۵۶۴
زند مقدم در گفتگو با دانشجو:
دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۹۹ بیش از ده میلیارد تومان قرارداد پژوهشی داشته است
معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در سال ۹۹ بیش از ده میلیارد تومان قرارداد پژوهشی در دانشگاه علامه طباطبایی داشتهایم.
امیر زند مقدم معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه علامه طباطبایی با وجود تمام مشکلات در سال ۹۹ و در اوج شیوع بیماری کرونا توانست در تاریخ دانشگاه علامه طباطبایی، رکورد طرح برون دانشگاهی جامه و صنعت را بشکند.
وی ادامه داد: در سال ۹۹ بیش از ده میلیارد تومان قرارداد پژوهشی در دانشگاه علامه طباطبایی داشتهایم. این در حالی است که انعقاد قراردادهای پژوهشی در حوزه علوم انسانی بسیار سخت است. این یک موفقیت بزرگ است که میزان قرار دادهای این دانشگاه نسبت به سال ۹۸ دو برابر شده است.
زند مقدم در پایان خاطر نشان کرد: پیش بینی کردهایم در سال ۱۴۰۰ نیز به همین میزان قرارداد پژوهشی داشته باشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.