آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۸۸۲۴
طبق اعلام ستاد توسعه زیست فناوری؛

معرفی ۶۴ پروژه ملی تکمیل‌کننده زنجیره ارزش مواد صنعتی دارویی

برای تکمیل زنجیره ارزش مواد صنعتی دارویی ۶۴ پروژه ملی تعریف شده است تا تولید دارو در کشور روندی رو به رشد داشته باشد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه‌هایی ملی و جامع برای ارتقای حوزه سلامت در کشور تعیین کرده است که شامل تولید داروها، حد واسط‌ها و مواد اولیه دارویی، تولید واکسن‌های انسانی، تولید محصولات آرایشی و بهداشتی، تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و تکمیل زنجیره ارزش مواد صنعتی دارویی می‌شود. اجرای کامل آن‌ها ۷۷۴/۶ میلیارد دلار به درآمد ناخالص ملی می‌افزاید.

 

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه تکمیل زنجیره ارزش مواد صنعتی دارویی نیز ۶۴ برنامه ملی تعریف کرده است تا با کمک این برنامه‌ها و با استفاده از ظرفیت دانشی و تخصصی دانش‌بنیان‌ها بتواند مواد صنعتی مورد نیاز تولید دارو‌ها را تامین کند. این کار به ارتقای نظام بهداشت و درمان کشور کمک می‌کند. در صـورت تامیـن منابـع، تـا ۵ سـال آینـده یک هزار و ۱۰۰ میلیـون دلار ارزش افـزوده به اقتصاد کشور تزریق خواهد شد.


۱. ایجاد مراکز فرمولاسیون
راه‌اندازی ۴ مرکز فرمولاسیون برای تولید مواد صنعتی دارویی یکی از این پروژه‌های ملی است که با حمایت ستاد توسعه زیست‌فناوری و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند به نتیجه خواهد رسید. پیش‌بینی شده است که با اجرای کامل این ۴ پروژه ۵ ساله، یکصد میلیون دلار ارزش افزوده به بدنه اقتصادی کشور تزریق و برای ۸۰ نفر نیز اشتغال پایدار ایجاد شود.


۲. تولید ۶۰ دارو و مولکول با کاربرد چندگانه از مواد پایه پتروشیمی
یکی دیگر از برنامه‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این حوزه کمک به اجرایی شدن ۶۰ پروژه ملی در زمینه تولید ۶۰ دارو و مولکول با کاربرد چندگانه از مواد پایه پتروشیمی است. طرحی که پس از ۵ سال منجر به اشتغالزایی برای یک هزار و ۵۰۰ نفر و جذب یک هزار میلیارد دلار ارزش افزوده خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار