به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ تنوع سازمانی آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی بدین ترتیب است که ۳۸۹ دانشگاه کشور، ۳۳۸ شرکت دانشبنیان و خلاق، ۱۲۴ پژوهشگاه و ۱۴ پارک علم و فناوری به عضویت این شبکه درآمدهاند. این اعضا هم از خدمات و تجهیزات استفاده میکنند و هم خدمات خود را به اشتراک گذاشتهاند.
همچنین آمارها میگوید که ۳۹ درصد یعنی بیشترین تعداد عضو در این شبکه را بخش خصوصی تشکیل میدهد، ۳۰ درصد را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۳۱ درصد دیگر را سایر سازمانها تشکیل میدهند.
تا پایان سال گذشته نیز، اطلاعات تعداد ۲۷۴ مجموعه آزمایشگاهی جدید در پایگاه اینترنتی شبکه ثبت و منتشر شد که در مجموع، اطلاعات تعداد ۸۶۰ مجموعه آزمایشگاهی و بیش از ۱۸ هزار تجهیز آزمایشگاهی مستقر در ۱۱۱ شهر از ۳۱ استان کشور در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی منتشر شده است.
از ابتدای سال جاری نیز تا کنون ۲۲ آزمایشگاه دیگر به شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی کشور پیوسته اند و اطلاعات توانمندیها و خدمات آنها در دسترس پژوهشگران و صنعتگران قرار گرفته است.