کد خبر:۹۲۹۶۰۷
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش خبر داد؛

تمامی ۸۸ هزار نفر مشمول قانون الحاق تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش‌وپرورش از تعیین تکلیف تمامی ۸۸ هزار نفر مشمول قانون الحاق تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس، خرید خدمات آموزشی، مربیان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قاسم احمدی لاشکی، با اشاره به تلاش‌های وزارت آموزش‌وپرورش و همکاری ویژه سازمان امور اداری و استخدامی در مورد تعیین تکلیف نیرو‌های مشمول قانون الحاقی تبصره ۱۰ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس؛ خرید خدمات آموزشی؛ پیش‌دبستانی و نهضت سوادآموزی، اظهار کرد: مشمولان این قانون که حدود ۸۸هزار نفر بودند در مرحله اول ۲۵هزار و ۴۹۷نفر و در مرحله دوم ۳۰هزار نفر از آنان تا پایان اسفندماه ۱۳۹۹ تعیین تکلیف شدند. این افراد در حال حاضر در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل هستند و در صورت اَخذ نمرات قبولی در این دانشگاه، در آموزش‌وپرورش جذب خواهند شد.

وی در مورد ۳۰هزار نفر باقی‌مانده مشمولان این قانون اظهار کرد: با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش، مجوز لازم برای استخدام این افراد از سازمان امور اداری و استخدامی اَخذ شد که با هماهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها و ارائه لیست نهایی از سوی استان‌ها، وارد دانشگاه فرهنگیان خواهند شد و پس از گذراندن دوره‌های آموزش مهارت‌های معلمی و اَخذ نمرات قبولی در این دانشگاه، جذب آموزش‌وپرورش خواهند شد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش‌وپرورش در پایان تصریح کرد: تمامی مشمولان قانون الحاق تبصره ۱۰ماده ۱۷مجلس شورای اسلامی، تعیین تکلیف شده‌اند و مجوز‌های استخدامی آنان صادرشده است.

شایان‌ذکر است؛ قانون الحاقی تبصره ۱۰ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس؛ خرید خدمات آموزشی؛ پیش‌دبستانی و نهضت سوادآموزی، مصوب ۱۳/۶/۱۳۹۷ شامل تمامی نیرو‌های حق التدریس، خرید خدمات آموزشی، پیش‌دبستانی و نهضت سوادآموزی می‌شود که حدود ۸۸ هزار نفر هستند و در مدارس دولتی قبل از سال ۱۳۹۱ مشغول به تدریس بوده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار