آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۰۰۶۲
تا چند ماه دیگر؛

ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان شهری تهران

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: فرآیند خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس توسط بخش خصوصی با کمک منابع تبصره ۱۹ بودجه دولت در دست انجام است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود ترفع با اعلام اینکه فرآیند خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس توسط بخش خصوصی با کمک منابع تبصره ۱۹ بودجه دولت در دست انجام است و بلافاصله پس از نهایی شدن، تا چند ماه آینده وارد کشور می‌شود، افزود: علاوه بر آن، درصدد امضای قرارداد خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس داخلی و همچنین، تعدادی ون برای سامانه حمل و نقل معلولان نیز هستیم.

وی همچنین با استقبال از همکاری بخش خصوصی در تأمین ناوگان مورد نیاز شهر تهران گفت: شرکت واحد برای ورود بخش خصوصی در تأمین بخشی از نیاز ناوگان به اتوبوس‌های جدید آمادگی دارد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در مورد اجرای طرح اتوبوس‌های ویژه بانوان نیز توضیح داد: این طرح که به منظور رفاه بانوان در خط ۷ بی آر تی در خیابان حضرت، ولی عصر (عج) به اجرا در آمده است، مورد استقبال این قشر از جامعه قرار گرفته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار