آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۰۳۲۷
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

ساخت تصفیه خانه آب و فاضلاب شهری ساری با استفاده از فناوری نانو

مدیر پروژه تصفیه خانه آب و فاضلاب شهر ساری از طراحی، ساخت و بهره برداری تصفیه خانه فاضلاب شهری با استفاده از فناوری نانو در ساری خبر داد.

سید مجتبی مداح، مدیر پروژه تصفیه خانه آب و فاضلاب شهر ساری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه پروژه تصفیه خانه آب و فاضلاب شهر ساری قرار است به دست رئیس جمهور افتتاح شود، ضمن اشاره ه مشخصات پروژه گفت: این پروژه با استاندار‌های روز دنیا طراحی و ساخته شده و ۱۰۰ درصد پروژه توسط مهندسین داخلی طراحی و ساخته شده است.


مدیر پروژه تصفیه خانه آب و فاضلاب شهر ساری اظهار کرد: در این پروژه بخش بوگیر، تصفیه خانه و رفع بوی بد فاضلاب برای اولین بار توسط شرکت‌های صاحب تکنولوژی داخلی طراحی و اجرا شده است.


مداح افزود: این اولین بار است که یک شرکت داخلی با تکنولوژی روز که با تکنولوژی‌های روز اروپا رقابت می‌کند این طرح را انجام داده است و این رقابت در کیفیت و هزینه تاتیرگذار است.


وی با اشاره به عملکرد این تصفیه خانه که با استفاده از فناوری نانو فعالیت می‌کند، یادآور شد: پیش‌تر ساخت تصفیه خانه‌های فاضلاب در خارج از شهر صورت می‌گرفت، اما با توسعه شهر‌ها عملا نقاط خارج از شهر هم جزو شهر به حساب می‌آید و بوی بد فاضلاب برای ساکنین آزاردهنده است.


مدیر پروژه تصفیه خانه آب و فاضلاب شهر ساری مطرح کرد: در این راستا با همکاری محققان توانستیم این تصفیه خانه را مجهز به تجهیزات نانو کنیم و با استفاده از نانو بوی بد فاضلاب را از بین می‌رود.


مداح بیان کرد: تصفیه خانه‌های فاضلاب به این صورت است که در شهر‌ها شبکه‌هایی ایجاد می‌شود و فاضلاب خانه‌ها به این شبکه‌های لوله‌ای هدایت می‌شود و با یک خط انتقال بزرگ فاضلاب شهر به ساختاری به اسم تصفیه خانه منتقل می‌شود.


وی گفت: این تصفیه خانه ماموریت این را دارد که این فاضلاب را تصفیه کند و از پساب این تصفیه خانه در صنعت و کشاورزی استفاده شود حتی پارامتر‌هایی آن در حد آب شرب است که در کشور ما برای آب شرب از پساب استفاده نمی‌شود.


مدیر پروژه تصفیه خانه آب و فاضلاب شهر ساری با اشاره به ظرفیت این تصفیه خانه خاطرنشان کرد: این تصفیه خانه فاضلاب در شبانه روز ۵۰ هزار متر مکعب فاضلاب جمع آوری شده شبکه فاضلاب شهر ساری را تصفیه می‌کند و روزانه قابلیت ۵۰۰ لیتر بر ثانیه پساب تصفیه شده دارد.


لازم به ذکر است، این پروژه توسط شرکت مهندسی «تارا» طراحی، اجرا و به بهره بردای رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار