به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه فناوریآب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان مرجعی مطمئن و قابل اتکا برای اتصال طرحها و ایدههای حوزه آب و انرژی به صنعت محسوب میشود و بر اساس همین ماموریت و رسالتی که بر عهده دارد، از طرحهای خلاق و نوآورانهای که بتواند تاثیری مثبت در توسعه این صنعت حیاتی داشته باشد و گامی اثرگذار در این جهت بردارد حمایت میکند.
بر همین اساس افراد حقیقی و حقوقی طرحهای نوآورانه و فناورانه خود را به این ستاد ارسال میکنند تا پس از بررسیهای تخصصی، شرایط برای توسعه بازار و تجاریسازی آنها فراهم شود. سال گذشته نیز با همین رویکرد حدود ۴۶ طرح فناورانه به این ستاد ارسال شد که پس از بررسیهای تخصصی و علمی، ۱۴ مورد آنها به تایید نهایی رسید.
طرحهایی در حوزه «فناوریهای پیشرفته انرژی»، «توسعه فناوریهای حوزه آب و انرژی»، «توسعه فناوری گرمایش و برق»، «طراحی توربین بادی»، «سیستم روشنایی خورشیدی» و «تجاری سازی یافتههای پژوهشی».
مهمترین دستاورد شکلگیری زیستبوم فناوری و نوآوری در کشور را میتوان باور عمومی جامعه و مدیران به توان و قدرت نفوذ ایدههای نوآورانه و خلاقیتها در توسعه کشور و پاسخ به نیازهای کشور دانست. امروز برای بقا و پیشرفت و حتی حفظ وضع موجود باید جریان نوجوئی و نوآوری را در تمام حوزهها جاری و ساری کرد تا از رکورد و نابودی آنها جلوگیری شود. بهره گرفتن از خلاقیتها و نوآوریها ضامن حفظ بقای صنایع مختلف است. به همین دلیل باید به این جریان نوظهور در کشور بها داد و با اتکا به آن روند توسعه یافتگی کشور را دنبال کرد.