آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۳۶۴۴
با حمایت معاونت علمی و فناوری؛

ارزش افزوده ۶۰۰ میلیون دلاری با تولید ۲۰ ماده اولیه آرایشی و بهداشتی

معاونت علمی و فناوری قرار است در یک برنامه ۵ ساله، ۲۰ ماده اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی را در کشور تولید کند تا ۶۰۰ میلیون دلار ارزش افزوده را برای کشور به همراه آورد.
ارزش افزوده ۶۰۰ میلیون دلاری با تولید ۲۰ ماده اولیه آرایشی و بهداشتی

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری، ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حامی شرکت‌هایی است که در تلاش هستند تا بازار داخلی محصولات آرایشی و بهداشتی کشور را رونق دهند. محصولاتی که تنور گرمی دارند و سال‌ها است بازار پررونق آن در اختیار دیگر کشور‌ها است. این اتفاق باعث شده که محصولات غیرقانونی و قاچاق نیز به وفور وارد کشور شود.

اما تولید داخلی این محصولات که ارتباطی مستقیم با سلامتی افراد جامعه دارد می‌تواند در کنار تامین سلامت مصرف کنندگان نقشی جدی در رونق اقتصادی کشور داشته باشد. به گونه‌ای که ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرده در یک برنامه ۵ ساله، قرار است ۲۰ ماده اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور تولید شود. محصولاتی استاندارد که با کمک توان و تخصص شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق این حوزه به تولید می‌رسد و روانه بازار خواهد شد.

این برنامه ۵ ساله که در قالب ۲۰ پروژه ملی در حال اجرا است، می‌تواند ۶۰۰ میلیون دلار ارزش افزوده برای کشور به ارمغان آورد و برای ۴۰۰ نفر نیز اشتغال زایی کند. از جمله این مواد اولیه و کاربردی مورد نیاز در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی می‌توان به موادی، چون ویتامین آ پالمیتات، آسکوربیل پالمیتات، آسکوربیل تترا پالمیتات، آسکوربیل گلوکزید و کوجیک اسید دی پالمیتات اشاره کرد.

در این برنامه تلاش می‌شود تا مواد اولیه حوزه آرایشی که بر پایه پالمتیک اسید یا ایزوپالمتیک هستند و تنوع و حجم بالایی از مصرف و ارزبری را دارند، توسط شتابدهنده‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به تولید برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار