مریم السادات کشوردوست، مسئول گروه جهادی دختران سلاله بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه این گروه جهادی متشکل از هستههای مختلف دانشجویی است، گفت: امروز دلایل بسیاری از جمله بلایای طبیعی، تصادفات جادهای و شهری، مشکلات اقتصادی، مرگ و میرهای عادی و ناگهانی و ... منجر به افزایش چشمگیر خانوادههای نیازمند شده است.
کشوردوست بیان کرد: تاکنون اقدامات سازمانهای حمایتی مانند تأمین اجتماعی و کمیته امام خمینی (ره) نیز کافی نبوده و تعادلی بین امکانات و نیازهای این خانوادههای دیده نمیشود.
مسئول گروه جهادی دختران سلاله بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: در چنین شرایطی کمکهای مردمی است که میتواند بخشی از نیاز خانوادههای کم برخوردار را تأمین کند. در این میان هدایت کمکهای مردمی به سمت خانوادههای کم بضاعت امری ضروری است.
وی با بیان اینکه گروه جهادی دختران سلاله نوپا است، گفت: در حال حاضر در مرحله جذب نیرو، سازماندهی هستهها و بررسی انواع راهکارهای اثربخش با توجه به انواع استعدادها و ظرفیتهای دانشجویان هستیم.
کشوردوست توضیح داد: این گروه جهادی از سه هسته مرکزی درمانی، معیشتی و تحصیلی تشکیل شده که هرکدام از آنها به زیرگروههای کوچکتری تقسیم میشود تا با برنامه ریزیهای با کیفیت، اقدامات جهادی ما بازدهی بیشتری داشته باشد.
وی به تشریح زیرگروههای هستههای این گروه جهادی پرداخت و گفت: هسته درمانی ما متشکل از گروه پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، پیراپزشکی و همه دانشجویانی است که توانایی خدمت در این زمینه را دارند. هسته معیشتی هم شامل گروههای کمک مومنانه و انسان دوستانه است.
مسئول گروه جهادی دختران سلاله با بیان اینکه فعالیتهای هسته تحصیلی ما طیف بسیار گسترده تری را شامل میشود، افزود: پیگیری درسی، مشاوره، تدریس پایههای درسی متناسب با رشته و توانمندی اعضای گروه که از دانشگاههای مختلف هستند و در حوزههای مختلف علوم انسانی، جربی و ریاضی تخصص دارند، تهیه ملزومات و کتابهای کنکور و درسی برای دانش آموزان کم بضاعت، بخشی از فعالیتهای این هسته را تشکیل میدهد.
وی تأکید کرد: تلاش ما در مجموعه دختران سلاله این است که از همه ظرفیتهای دانشجویان دختر که نادیده گرفته شده یا کمتر به آن پرداخته شده، بهره ببریم و به بهترین شکل در جهت بهبود وضع درمانی، معیشتی و تحصیلی استفاده کنیم.