کد خبر:۹۳۴۵۶۷

ساخت پارک آموزش ترافیک و پیست دوچرخه‌های هیجانی BMX در مرکز شهر تهران آغاز شد

شهردار منطقه ۱۱ تهران از ساخت پارک آموزش ترافیک به مساحت ۹ هزار وپانصد متر مربع و پیست دوچرخه‌های هیجانی BMX در بوستان شهید حججی و مجاورت ایستگاه متروی جوادیه خبر داد.

به گزار ش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهردار منطقه ۱۱ تهران از ساخت پارک آموزش ترافیک به مساحت ۹ هزار وپانصد متر مربع و پیست دوچرخه‌های هیجانی BMX در بوستان شهید حججی و مجاورت ایستگاه متروی جوادیه خبر داد.

 روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان در این باره گفت: از سوی معاونت حمل و نقل این منطقه پارک آموزش ترافیک با مساحتی حدود ۹۵۰۰ مترمربع در داخل بوستان شهید حججی با محوریت توسعه حمل و نقل پاک و شهر دوستدار کودک با هدف ایجاد بستر مناسب برای آموزش‌های ترافیکی و همچنین شیوه‌های مختلف حمل و نقل پاک اعم از آشنایی با نحوه دوچرخه سواری در محیط‌های شهری و پیاده روی در حال احداث است.


آبادیان همچنین افزود: برای ایجاد انگیزه در قشر نوجوانان و جوانان در کنار این بوستان پیست مسیر‌های دوچرخه‌های هیجانی (BMX) در حال طراحی و تکمیل است.


شهردار منطقه ۱۱ بیان کرد: از مزیت‌های پارک آموزش ترافیک بوستان شهید حججی همجواری با ایستگاه متروی جوادیه است که در مسیر شهر انسان محور دسترسی شهروندان را به این بوستان با وسایل حمل و نقل عمومی آسان‌تر و ایمن‌تر می‌کند.


به گفته آبادیان اجرای پروژه ساخت پارک آموزش ترافیک و پیست مسیر‌های دوچرخه‌های هیجانی (BMX) در دو فاز انجام خواهد شد که فاز اول آن با تکمیل پارک آموزش ترافیک تا پایان تیر ماه و فاز دوم آن نیز با تکمیل پیست دوچرخه‌های هیجانی تا پایان آذر ماه امسال به بهره برداری می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار