کد خبر:۹۳۵۰۷۵

توزیع گوشت بی کیفیت در فروشگاه‌های شهروند

اعضای شورای شهر تهران به دلیل توزیع گوشت بی کیفیت در فروشگاه‌های شهروند، موضوع موزه‌ها در پایتخت و ضرورت ایجاد سازمان گردشگری در پایتخت به حناچی تذکر دادند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دویست و نود و پنجمین جلسه صحن شورای شهر تهران امروز با حضور اکثر اعضای شورای شهر برگزار شد و اعضای شورا تذکراتی را به مدیران شهری داشتند.

احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران در ابتدای جلسه پیشنهاد افتتاح موزه تهران را از طریق آزادسازی فضا‌های در اختیار نهاد‌ها به ویژه فضا‌های در اختیار وزارت کشور داد و گفت:‌بیش از ۱۵۰ موزه ثبت شده و ۵۰ موزه ثبت نشده در تهران داریم یکی از مهمترین موزه‌ها سردر باغ‌ملی است که محوطه آن در اختیار وزارت امور خارجه بوده و عملاً در اختیار شهروندان نیست.

وی گفت: ۱۵۰۰ متر فضا نیز به عنوان موزه در کنار برج طغرل داریم که می‌توانیم موزه ری را نیز ایجاد کنیم لذا با توجه به وجود امکان شرایط لازم می‌توانیم برخی از فضا‌های در اختیار دستگاه‌ها را تبدیل به موزه کنیم.

این عضو شورای شهر تهران گفت: کاخ مرمر با کمک آستان قدس مورد ترمیم و مرمت قرار گرفت و این موزه برای مردم بوده و موزه قرآن محسوب می‌شود.

مسجدجامعی گفت: پیشنهاد می‌دهم به مناسبت سال ۱۴۰۰ موزه تهران را افتتاح کنیم البته مصوبه شورا را برای راه‌اندازی موزه‌ها نیاز داریم.

توزیع گوشت بی کیفیت در فروشگاه‌های شهروند

در ادامه افشین حبیب‌زاده در تذکری به شهردار تهران گفت: به دنبال شکایات شهروندان مبنی بر توزیع گوشت قرمز بی کیفیت در شعب فروشگاه شهروند، موضوع براساس بند ۱۸ ماده ۷۱ قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شورا‌های کشور و انتخاب شهرداران که یکی از وظایف شورا را نظارت بر امور بهداشت حوزه شهر عنوان کرده، در دستورکار معاونت نظارت و پیگیری شورا قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان شورا با حضور در برخی از شعب فروشگاه شهروند ضمن بررسی محصولات ارائه شده در این فروشگاه، به این نتیجه رسیدند که کیفیت برخی از گوشت‌های قرمز توزیع شده در حد مطلوب نیست.

حبیب زاده گفت: با توجه به اهمیت مساله سلامت مردم و لزوم توزیع کالا‌های با کیفیت، ضروری است شهردار تهران در اسرع وقت موضوع را از طریق کارشناسان بهداشتی بررسی کرده و نسبت به نظارت بیشتر بر کیفیت مواد پروتئینی بویژه گوشت قرمز عرضه شده با تاکید بر بررسی تاریخ انقضای واقعی، نحوه نگهداری این محصولات و نحوه کشتار در فروشگاه شهروند اقدام کند.

ضرورت ایجاد سازمان گردشگری در شهر تهران

حجت نظری، عضو شورای شهر تهران هم در ادامه در مورد موزه‌های پایتخت اظهارداشت:شهرداری تهران از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، حدود ۸۸ بنای واجد ارزش ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور یا املاک ثبت نشده، اما دارای ارزش‌های فرهنگی-تاریخی- مکان رویدادی را تملک کرده و به آن‌ها کاربری موزه، خانه-موزه و در مواردی معدود کاربری اداری یا فرهنگی همچون فرهنگسرا، کتابخانه و ... را داده است. اقدامی که در راستای بند ۲۲ماده ۵۵قانون شهرداری‌ها انجام شده و همچنین مصوباتی مثل برنامه سوم توسعه شهر تهران نیز مقوم آن بوده‌است. این اقدام با توجه به اینکه در راستای حفط هویت و پیشینه فرهنگی و تاریخی شهر بوده، قابل تقدیر است.

نظری گفت:، اما متاسفانه برای اداره این خانه‌موزه‌ها و موزه‌ها برنامه درست و منسجم و متولی مشخصی وجود ندارد و شاهد آن هستیم که مجموعه شهرداری تهران، اداره هر موزه یا خانه موزه را به عهده یک معاونت، سازمان، شرکت و ... سپرده و همین موضوع سبب شده تا مدیریت یکپارچه‌ای برای اداره موزه‌های شهرداری تهران وجود نداشته باشد.

وی اضافه کرد: عدم مدیریت یکپارچه سبب اعمال مدیریت سلیقه‌ای در فعالیت‌ها و حتی اقداماتی نظیر بازسازی و احیای این بنا‌ها شده و از طرف دیگر، ظرفیت عظیم این فضا‌ها نیز مغفول مانده است. چرا که حتی امکان اجرای برنامه‌های یکسان تبلیغی برای معرفی و بازدید از این بنا‌ها برای شهروندان نیز وجود ندارد و هر بخشی به سلیقه و دلخواه خود بنا‌ها را تملک، مرمت و احیا کرده مدیریت می‌کند.

این عضو شورای شهر تهران گفت: همین موضوع باعث شده که آنچنان که باید و شاید به موزه‌ها در شهرداری پایتخت پرداخته نشود و تبلیغی برای آن‌ها صورت نگیرد؛ از سوی دیگر حتی از این ظرفیت و پتانسیل مهم گردشگری تهران نیز در سایه همین مدیریت چند تکه مورد غفلت واقع شده است.

وی بیان داشت: در حال حاضر در مجموعه شهرداری تهران دو معاونت معماری و شهرسازی و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی باید به این موضوع ورود کنند، اما سازوکار موجود تاکنون نتوانسته است نیاز‌های امروز شهر تهران را در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری برآورده کند. در همین راستا شورای پنجم شهر تهران، شهرداری را ملزم به ارائه لایحه تاسیس سازمان گردشگری کرد.

نظری یادآور شد: با پایان یافتن کرونا و اتمام محدودیت‌های ناشی از آن، وجود چنین سازمانی با اختیارات کافی، فرصتی عظیم برای کسب درآمد پایدار از سوی مدیریت شهری و نیز ارتقا هویت فرهنگی و تاریخی شهر تهران خواهد شد که متاسفانه با گذشت بیش از سه سال از تصویب برنامه سوم پنج‌ساله توسعه شهر تهران، همچنان شهرداری هنوز از ارائه این لایحه خودداری کرده است.

وی گفت: امروز هم زمزمه‌هایی مبنی بر ادغام شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی و ستاد گردشگری و ایجاد شرکت فضا‌های فرهنگی و گردشگری و شورای عالی گردشگری شهرداری تهران شنیده می‌شود که با توجه به فرصت کم باقی‌مانده از عمر مدیریت شهری پنجم، باید گفت که گویا اراده‌ای در شهرداری برای ایجاد سازمان گردشگری وجود ندارد.

وی بیان داشت: به شهردار تهران تذکر می‌دهم که در این حوزه اقدامی سریع انجام دهد تا نبود سازمان گردشگری و وجود مالکان متعدد در شهرداری، بیش از این به هویت شهر آسیب نزند. وجود یک سازمان مشخص با عنوان سازمان گردشگری و اعمال سیاست و مدیریت یکپارچه در شهر تهران سبب خواهدشد تا سازوکار و ضوابطی مشخص برای دریافت بلیط موزه‌ها، برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌های فرهنگی و هنری ایجاد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار