کد خبر:۹۳۴۷۲۱
حکیم زاده خبر داد

۱ و نیم میلیون کلاس اولی در سال آینده به مدرسه می‌روند/ ۲۱۰ هزار دانش‌آموز در سال ۹۹ از تحصیل بازماندند

معاون آموزش ابتدایی از ورود ۱ و نیم میلیون کلاس اولی در سال آینده به مدرسه خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری با موضوع ثبت نام مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ با حضور رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی و محمود حبیبی مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات وارتباطات امروز دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ماه برگزار شد.

حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی از ورود ۱ و نیم میلیون کلاس اولی در سال آینده به مدرسه خبر داد.

وی افزود: ثبت نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد ماه آغاز می‌شود و به دو شیوه حضوری و غیر حضوری انجام خواهد شد و تا مرداد ماه پایان پیدا خواهد کرد.

در سال ۱۵ میلیون ۷۸۱ هزار دانش‌آموز در سال گذشته مشغول به دانش‌آموز بودند و آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل در مقطع ابتدایی ۲۱۰ هزار نفر است.

معاون ابتدایی آموزش و پروش یادآور شد: کودکان در سنین مناسب باید تحت تعلیم قرار گیرند. اینکه کودکان را ایزوله بار بیاوریم درست نیست و باید به شکل مناسب آن‌ها را تربیت کرد.

حکیم زاده درباره تزریق واکسن به معلمان افزود: وزیر آموزش و پرورش پیگیر تزریق واکسن معلمان است و امیدواریم در تابستان سالجاری تزریق برای آن‌ها انجام شود.

وی درباره نقد کتب درسی اضافه کرد: دوره حاکمیت کتب درسی به سر آمده است و باید آموزش‌ها به صورت تلفیقی باشد تا در نهایت تربیت متوازن را در دستور کار قرار داد.

معاون  آموزش ابتدایی گفت: مدیران مدارس باید دانش آموزان میان پایه را ثبت نام کرده و در سال تحصیلی گذشته توانستیم اسامی و اطلاعات دانش آموزان کلاس اولی را زودتر از موعد پیدا کنیم و توجه به دانش آموزان جامانده از تحصیل و دخالت به موقع برای بازگرداندن آن‌ها به تحصیل و آموزش هم برای ما مهم است.

حکیم زاده افزود: وزارت آموزش و پرورش به دنبال انجام اقداماتی برای تسهیل امور است و پیش بینی می‌شود ثبت نام در سال جاری با سهولت بیشتر انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار