آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۵۱۰۸
همراه با اینوتکس ۲۰۲۱؛

فشمی: حضور ۴۰۰ استارتاپ و شرکت با نوآوری‌های خاص در نمایشگاه اینوتکس / پیش‌بینی سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیاردی

دبیر اجرایی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ از حضور ۴۰۰ استارتاپ و شرکت با نوآوری خاص در این نمایشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، صبح امروز، سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه دهمین دوره رویداد نمایشگاهی اینوتکس ۲۰۲۱ در فضای باز پارک فناوری پردیس افتتاح شد. فشمی دبیر اجرایی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ درباره این رویداد در جمع خبرنگاران بیان کرد: امسال در بخش نمایشگاهی حدود ۴۰۰ استارتاپ و شرکت به ارائه آخرین محصولات، دستاورد‌ها و تکنولوژی‌هایشان می‌پردازند.

فشمی با بیان اینکه طی ۴ روز برگزاری این رویداد، در کنار بخش نمایشگاهی بیش از ۲۰ رویداد مختلف تجاری و ترویجی برگزار خواهد شد، ادامه داد: غیر از برنامه‌های ریورس پیچ که ارائه نیاز‌های فناورانه صنایع مختلف است، رویداد‌هایی مثل کافه سرمایه را داریم که هرساله سرمایه‌گذاران در آن جمع می‌شوند و امسال همراهی سرمایه‌گذاران کشور ترکیه را در این بخش داریم.

دبیر اجرایی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ اظهار داشت: تاکنون برای برگزاری ۳۰۰ جلسه با سرمایه‌گذاران هماهنگ شده است.  کشور‌های روسیه، لهستان، ترکیه و تاجیکستان در این دوره از نمایشگاه حضور پیدا کردند، اما حضور کشور ترکیه در این رویداد پررنگ‌تر است. در بخش کافه سرمایه ۳۵ شرکت سرمایه‌گذاری ایرانی حضور دارند در بخش نمایشگاهی حدود ۱۰ شرکت، بنابراین در مجموع حدود ۴۵ شرکت سرمایه‌گذاری حضور دارند.

وی افزود: در دوره گذشته اینوتکس برای رویداد کافه سرمایه حدود ۱۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری روی استارتاپ‌ها انجام گرفت.  امسال با توجه به حضور سرمایه‌گذاران کشور ترکیه (۷ سرمایه‌گذار به دعوت ایران حاضر شدند) و تعدد بیشتر سرمایه‌گذاران ایرانی به نظر می‌رسد که سرمایه‌گذاری به مبلغی بیشتر از ۲۰ میلیارد تومان برسد و امیدواریم که این عدد محقق شود.

فشمی اظهار داشت: با توجه به شرایط کرونا و لغو سفر‌ها سرمایه‌گذاران ایرانی در رویداد حضور دارند، اما سرمایه‌گذاران خارجی به صورت آنلاین حاضر هستند.

وی عنوان کرد: در بخش استیج، شرایط اقتصادی و مشکلات تحریمی، جهانی شدن کسب و کارها، چالش‌های زیست بوم نوآوری و فناوری کشور بررسی می‌شود. در بخش نکستیشن سخنرانی‌ها و پنل‌های مختلفی وجود دارد که حوزه‌های تخصصی اینترنت اشیاء، بلاکچین و ... ر در سرفصل‌های مختلف شامل می‌شود.

به گفته فشمی برای اولین بار مستند‌هایی که درباره تکنولوژی‌ها این رویداد در سال ۲۰۲۰ ساخته شده با زیرنویس اختصاصی ما و فیلیمو به نمایش گذاشته می‌شود و سازنده مستند در همه آن برنامه‌ها صحبت خواهند کرد.

فشمی در پاسخ به این سوال که استارتاپ‌ها و شرکت‌های کدام حوزه در این نمایشگاه حضور دارند، گفت: در نمایشگاه اینوتکس برای هر شرکت و استارتاپی که نوآوری خاصی را داشته باشد، جای است. براین اساس در این نمایشگاه تمام استارتاپ‌ها و شرکت‌های مختلف حضور دارند.

دبیر اجرایی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ بیان کرد: امروز رونمایی از سه تفاهم‌نامه مشترک را داریم و در روز‌های آینده برگزاری رویداد از محصولات و خدمات شرکت‌های حاضر رونمایی خواهد شد.

گفتنی است، تمام غرفه‌های حاضر در نمایشگاه اینوتکس دارای پلتفرم مجازی در سایت نمایشگاه نیز هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار