آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۶۳۹۴
در یکشنبه‌های صادراتی مطرح شد

رشد ۴۶ درصدی صادرات تجهیزات پزشکی در سال ۹۹ / صندوق نوآوری زمینه صادرات را برای شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم می‌کند

مدیر توانمند‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد که با برگزاری رویداد‌هایی همچون یکشنبه‌های صادراتی، زمینه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را فراهم می‌کنند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مرضیه شاوردی مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی امروز دوم خردداد ماه در رویداد یکشنبه‌های صادراتی با محوریت تجهیزات پزشکی که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: بر اساس آمار‌ها میزان صادرات کشور در سال۹۹ حدود ۵.۶ میلیارد دلار بوده است که نسبت به سال ۹۸ حدود ۴۶ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: ایران با ۱۵ کشور مرز مشترک خشکی و آبی دارد و کل نیاز وارداتی کشور‌های هم مرز ایران ۵۰ میلیارد دلار برآورد شده، اما توان صادراتی ایران برابر ۴۴۵ میلیون دلار است که نشان می‌دهد کشور ما، از این ظرفیت صادراتی به خوبی بهره نبرده است.

مدیر توانمند‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی، با تاکید بر اینکه این صندوق درصدد است تا با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند با کمترین هزینه به بازار‌های جهانی وارد شود، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی با برگزاری این رویداد زمینه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را فراهم می‌کند.

شاوردی ادامه داد: به صورت کلی، بیشترین میزان صادرات ۹.۸ میلیارد دلار به کشور چین بوده و بعد از آن، عراق، امارات، افغانستان و ترکیه از مقاصد صادراتی ایران بوده است.

به گفته شاوردی، ۵۶ درصد صادرات کشور در حوزه تجهیزات پزشکی، دارویی و فراورد‌های آن بوده که شامل ۱۷ درصد لوازم پزشکی، ۱۴ درصد تجهیزات پزشکی و ۱۳ درصد تجهیزات محافظت شخصی بوده است.

وی ادامه داد: ۵ کشور اولی که تجهیزات پزشکی، دارویی و فراورد‌های ایرانی به آن‌ها صادر شده آلمان، امریکا، سوئیس، هلند و بلژیک بوده است. در نمایشگاه تجهیزات پزشکی ترکیه ۱۴ شرکت دانش بنیان ایرانی با حمایت ۹۰ درصدی صندوق نوآوری و شکوفایی حضور می‌یابند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار