بيش از 55 كشور خارجي در جشنواره مطبوعات و خبرگزاريها شركت كردند
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر رامين صبح امروز در سومين نشست خبري هفدهمين جشنواره بين المللي مطبوعات و خبرگزاري هاي داخلي و خارجي گفت: جشنواره مطبوعات امسال مانند سال هاي گذشته از سوم تا دهم آبان ماه از ساعت 9 تا 20 در مصلاي تهران برگزار مي شود.
وي افزود: جشنواره امسال از نظر كميت و كيفيت نسبت به سال هاي گذشته تفاوت جدي دارد؛ به طوري كه امسال استقبال شركت كنندگان از اين جشنواره بسيار خوب بوده است.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد اضافه كرد: امسال حدود 13 هزار و 500 اثر از مطبوعات و خبرگزاري ها به دبيرخانه جشنواره ارسال شده كه نسبت به سال هاي گذشته به دو برابر افزايش يافته است.
رامين اضافه كرد: به دليل كثرت آثار، حدود 110 داور رسمي و ده ها كارشناس و ارزياب براي بررسي اين آثار مشغول به كار هستند.
وي در ادامه گفت: امسال تصميم گرفته شده به همه كساني كه آثارشان به بخش داوري راه يافته است، گواهينامه خبرنگار فعال اعطا، و اسامي آنها در سايت مربوطه ثبت شود.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد ادامه داد: 7200 اثر از نشريات و خبرگزاري ها و 6300 اثر جانبي به دبيرخانه ارسال شده است.
رامين يادآور شد: نشريات دانشجويي و همچنين جشنواره «رسانه و بانك»، «نماز و رسانه» و «رسانه و رضوي» جزو بخش هاي جانبي اين جشنواره هستند و بخش هاي ويژه شامل «همت مضاعف و كار مضاعف»، «جنگ نرم»، «هدفمندسازي يارانه ها» و «جايگاه مسجد در كشورهاي اسلامي» است كه بيش از 500 نفر در اين بخش ها شركت كردند.
وي در ادامه با اشار به اينكه سال گذشته 485 غرفه در جشنواره شركت كردند، گفت: امسال تعداد غرفه ها حدود 700 غرفه است كه بيش از 2400 نشريه و خبرگزاري داخلي و خارجي در نمايشگاه فعال خواهند بود؛ همچنين 1600 نشريه استاني، 200 نشريه دانشجويي و 150 نشريه خارجي جزو شركت كنندگان هستند و ده ها غرفه به سازمان ها و شركت هاي دولتي اختصاص داده شده است؛ حدود 250 مهمان خارجي و 30 شخصيت علمي جهان اسلام از 15 كشور در اين جشنواره حضور خواهند يافت.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد يادآور شد: رسانه هاي دانشجويي، استاني و علمي اولويت هاي اول جشنواره امسال هستند.
رامين به ايجاد غرفه هاي ويژه با عناوين «زنان در رسانه»، «شهداي رسانه»، «رسانه و فلسطين»، «رسانه و كمك رساني به سيل زدگان پاكستان»، «شفافيت و روشنگري توطئه هاي ظالمان براي افكار عمومي» اشاره كرد./انتهاي پيام/