سفر احمدي نژاد به لبنان بركات زيادي براي منطقه در پي دارد
محمد كرمي راد در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه روابط عميق راهبردي و استراتژيك بين ايران، سوريه و لبنان، طي سي سال گذشته توانسته بسياري از مناسبتهاي سياسي خاورميانه را به هم بزند، گفت: خصومت رژيم صهيونيستي طي اين مدت عليه مردم فلسطين و لبنان كاملاً آشكار است و در چنين شرايطي حمايت و پشتيباني مادي و معنوي ايران از ملت فلسطين و لبنان، توانسته سياستهاي سلطه طلبانه و زورمدارانه رژيم صهيونيستي را خنثي كند.
وي گفت: با شناختي كه نسبت به اوضاع كلي منطقه و مطالعات دقيقي كه از وضعيت رژيم صهيونيستي از ابتداي شكل گيري تاكنون دارم مي توانم با صراحت بگويم پيش بيني مقام معظم رهبري مبني بر اضمحلال و استيصال رژيم صهيونيستي كاملاً قابل مشاهده است.
رئيس فراكسيون انتفاضه فلسطين و لبنان مجلس با تاكيد بر اينكه بزودي شاهد سقوط رژيم صهيونيستي خواهيم بود، تصريح كرد: رژيمي كه شعار از نيل تا فرات را سر مي داد و توسعه سرزمين اشغالي و ساخت شهركهاي صهيونيستي نشين را دنبال مي كرد، امروز به مرز نابودي و هلاكت نزديك شده است.
كرمي راد ادامه داد: سفر احمدي نژاد به لبنان از جمله مسائل مهمي است كه مي تواند منجر به اتحاد هر چه بيشتر گروههاي مقاومت در لبنان عليه رژيم صهيونيستي شود.
وي با اشاره به بن بست رسيدن مذاكرات سازش اظهار داشت: به وضوح مي توان بازي خوردن رژيم صهيونيستي را مشاهده كرد اين در حالي است كه عامل اصلي اين امر موج بيداري در ميان ملتهاي جهان عليه زورگويي و اشغالگري مي باشد.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اينكه سفر احمدي نژاد در همدلي نيروهاي مقاومت در لبنان و فلسطين عليه رژيم صهيونيستي بسيار موثر و حائز اهميت است، افزود: سفر احمدي نژاد به لبنان مي تواند منشاء خيرات و بركات زيادي به لبنان باشد؛ چرا كه احمدي نژاد در چند ماه اخير از ماهيت حمله رژيم صهيونيستي به دو كشور لبنان و فلسطين پرده برداشته است.
كرمي راد ادامه داد: اين افشاگري از سوي رئيس جمهور كشورمان رژيم صهيونيستي را در موضع انفعال قرار داده و در مقابل منجر به آمادگي خوب در لبنان و حزب الله شده است.
وي با اشاره به اينكه امروز اسرائيل توان مقابله با حزب الله را ندارد، بيان داشت: اقدام عجولانه رژيم صهيونيستي مبني بر حمله به لبنان، ضربه سنگين و محكمي را به رژيم صهيونيستي وارد خواهد كرد./انتهاي پيام/