کد خبر:۹۳۹۰۰۳
مهلت ارسال ایده تا ۲۰ خرداد ماه؛

فراخوان حمایت از روش‌های سنجش سریع کووید ۱۹ منتشر شد

فراخوان مرکز نوآوری سیناوا با هدف جذب تیم‌های خلاق و فناور در مسیر حمایت از روش‌های نوآور تشخیص و سنجش سریع بیماری کووید ۱۹ اعلام شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، از مهم‌ترین اولویت‌ها برای جذب و حمایت از ایده‌های نوآورانه می‌توان به طراحی و ارائه روش نمونه‌گیری از دهان یا بینی توسط فرد در منزل برای تشخیص ویروس کووید ۱۹ اشاره کرد. همچنین روشی نوآورانه در طراحی و ساخت آنتی‌ژن ویروس کووید ۱۹ برای استفاده در منزل، دیگر اولویت این فراخوان نوآورانه است.

طراحی و ساخت کیت سنجش سریع آنتی بادی خنثی کننده موجود در خون، یکی دیگر از اولویت‌هایی است که در این فراخوان، اعلام شده و ایده‌پردازان توانمند را برای ارائه راهکاری نوآورانه فرامی‌خواند.

چالش نوآورانه تجهیزات خودمراقبتی کووید ۱۹، با حمایت شرکت دانش‌بنیان پیشتاز طب زمان بزرگ‌ترین واحد طراحی، تولید و صادرات کیت‌های تشخیصی در کشور، شرکت شتابدهنده نوآوری تشخیصی سیناپس نخستین شتابدهنده تخصصی حوزه تشخیص طبی و شرکت کارخانه نوآوری به عنوان بستری برای توسعه زیست‌بوم و فرهنگ کارآفرینی نوآورانه و رشد کسب و کار‌های نوپا میزبان تیم‌های فناور و خلاق خواهد بود.

علاقمندان به شرکت در این چالش نوآورانه تا ۲۰ خردادماه سال فرصت دارند طرح‌های خود را از طریق وب‌سایت مرکز نوآوری سیناوا ارسال و آمادگی خود را برای حضور اعلام کنند.

سینآوا یک مرکز نوآوری برای جذب تیم-ایده‌های استارتاپی نوآورانه فناوری محور است که با همکاری مشترک نوآوری در حوزه آزمون مراقبتی در محل بیمار فعالیت می‌کند. این مرکز نوآوری، با همکاری شتابدهنده سیناپس و شرکت کارخانه نوآوری هم آوا روی تیم‌ها، ایده‌ها و راه‌کار‌های نوآورانه و فناورانه سرمایه‌گذاری می‌کند.

سیناوا، ظرفیت‌های لازم برای تبدیل ایده‌های نوآورانه در حوزه سلامت هدایت و شتابدهی شده و راه خود را برای ورود به بازار رقابتی و رفع نیاز‌های فناورانه پیدا می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار