آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۹۸۲۸
برای اولین بار صورت گرفت

انتشار تصویر و صدای نظامیان صهیونیست بازداشتی در نوار غزه

جنبش مقاومت حماس در راستای مقابله به‌ مثل با جنگ روانی رژیم صهیونیستی، تصاویر و فایل صوتی از نظامیان اسرائیلی بازداشتی در نوار غزه را منتشر کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت حماس، برای اولین بار تصویری را از نظامی صهیونیست بازداشتی در نوار غزه با نام «گیلعاد شالیط» منتشر کرد.

گردان‌های القسام بامداد دوشنبه، تصویر و یک فایل صوتی از نظامیان صهیونیست را در حالی برای اولین بار منتشر کرد که مسئولان تل‌آویو مدت‌هاست از سرنوشت وی بی‌خبر بوده و او را هلاک‌شده می‌پنداشتند.

در فایل صوتی منتشر شده توسط شبکه «الجزیره» به سفارش حماس، این نظامی صهیونیست که هویتش فعلا مشخص نیست، با التماس از تل‌آویو برای آزاد کردن او و دیگر نظامیان صهیونیست بازداشتی، می‌گوید که امیدوار است مسئولان رژیم صهیونیستی هنوز به فکر آن‌ها باشند.

کد ویدیو

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از دستگاه‌های امنیتی این رژیم گزارش داد که احتمالا نام نظامی صهیونیستی که صدای آن در فایل صوتی شنیده می‌شود، «آوراهام مِنگیستو» باشد.

مقام‌های رژیم کودک‌کش اسرائیل بار‌ها از کشور‌های متحد خود از جمله آمریکا و انگلیس خواسته‌اند که به آزادی این نظامیان بازداشتی کمک کنند و در جدیدترین اقدام ضد بشری خود، ورود هرگونه کمک به نوار غزه را مشروط به آزادی آن‌ها کرده‌اند.

پیش از این نیز دوربین شبکه الجزیره برای اولین بار پس از جنگ ۱۲ روزه غزه وارد تونل‌های جنبش حماس شد؛ تونل‌هایی که برگ برنده مقاومت در برابر تجهیزات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود. (جزئیات بیشتر)

در این مستند کوتاه چند دقیقه‌ای، «موسی» از نیرو‌های عزالدین القسام خبرنگار الجزیره را در شبکه تونلی همراه می‌کند و به او بخش‌های مختلف، دالان‌های دراز، اتاق جلسات، انبار موشک‌ها و سکو‌های پرتاب را نشان می‌دهد.

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین در ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد و پس از ۱۲ روز پایان یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار