کد خبر:۹۴۰۶۹۳

آغاز کارگاه آموزشی آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی و کنش‌گری در فضای مجازی

حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت به منظور آشنایی کارکنان و مدیران بعثه مقام معظم رهبری با آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی و کنش‌گری در فضای مجازی، کارگاه آموزشی در این زمینه برگزار می‌کند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این کارگاه آموزشی از سوی دو معاونت توسعه مدیریت و منابع و فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در روز‌های ۱۹، ۲۲، ۲۶ و ۲۹ خرداد ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی ویژه کارکنان و مدیران بعثه مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

این گزارش حاکی است، در این کارگاه آموزشی که در چهار جلسه از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۲:۳۰ برگزار می‌شود حجت الاسلام محمدرضا برته مسئول خبرگزاری حوزه‌های علمیه از طریق شبکه اینترنتی رواق میقات به بیان آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی و عوامل موثر در این زمینه خواهد پرداخت.

این گزارش می‌افزاید، گسترش و توسعه شبکه‌های اجتماعی مانند هر نوآوری دیگری به ایجاد تغییراتی در جنبه‌های مختلف زندگی انجامیده است و در کنار دستاورد‌های مثبت در زمینه‌های گوناگون، پیامد‌ها و آسیب‌هایی را نیز به همراه داشته است. از مهمترین آسیب‌ها می‌توان به امکان شایعه پراکنی، اخبار کذب و اخلال در نظم اجتماعی، دستیابی افراد غیر مجاز به اطلاعات شبکه‌ای و خصوصی، نقض حریم خصوصی، تشویق به هنجارشکنی‌های اجتماعی، تحریک احساسات کاذب، تخریب سنت‌ها، افزایش خشونت و بدتر شدن اخلاق عمومی در بین افراد و جامعه، پخش فیلم‌ها و عکس‌ها و آبروریزی مردم، گسستگی فرهنگی در جامعه، افزایش توهین و اهانت‌های قومیتی، فراهم شدن زمینه ایجاد روابط غیراخلاقی در جامعه، عضویت افراد با هویت‌های جعلی و سوء استفاده از دیگران اشاره کرد.

از آنجا که عضویت در شبکه‌های اجتماعی مجازی می‌تواند رفتار‌های پرخطر را در برداشته باشد، بنابراین آموزش استفاده صحیح از این تکنولوژی ضروری بوده و همچنین مناسب خواهد بود همگان با پیامد‌های ناگوار آن آشنا شوند؛ از این‌رو بعثه مقام معظم رهبری با هماهنگی و برنامه‌ریزی صورت گرفته اولین دوره کارگاه آموزشی در این زمینه را برگزار می‌کند.

 

آغاز کارگاه آموزشی آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی و کنش‌گری در فضای مجازی
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار