آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۰۸۸۸

نمایش مستند «اباشه» از شبکه افق؛ پنجشنبه ساعت 22

مستند «اباشه» با موضوع فعالیت های پرستارانی که از بیماران کرونایی مراقبت می کنند، روی آنتن شبکه افق می رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مستند «اباشه» به کارگردانی میثم جهان بین، تهیه کنندگی صدرا عبدالله شاکری تولید شده و خاطره یک پرستار خدوم بخش عفونی بیمارستان شریعتی را به تصویر می کشد.

این مستند برای نخستین بار  پنجشنبه 20 خردادماه ساعت 22 به روی آنتن خواهد رفت و تکرار آن نیز ساعت 16 روز جمعه (21 خرداد) خواهد بود.

لوگو و پوستر این مستند را محمد روح الامین طراحی کرده و سایر عوامل آن عبارتند از: مدیرتولید: امیرحسین جبری، تصویربرداران: سیدحسن سیدی پریشان، امیرحسین جبری، وحید نجف‌زاده، حسین خردوار، تدوین: طوبی بنیادی و صداگذاری: محمدحسین ابراهیمی.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار