کد خبر:۹۴۱۹۲۲
رضایی:

انتظار داشتیم حج امسال با حضور تعدادی از کشور‌های اسلامی برگزار شود

معاون عمره و حج سازمان حج و زیارت با اشاره به تصمیم عربستان مبنی بر نپذیرفتن زائران کشور‌های اسلامی در حج تمتع برای دومین سال پیاپی گفت: انتظار می‌رفت امسال با توجه به شرایط حج امسال با حضور زوار کشور‌های اسلامی برپا شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اکبر رضایی، معاون عمره و‌حج‌تمتع سازمان حج و زیارت درباره تصمیم وزارت حج و عمره عربستان مبنی بر عدم آمادگی پذیرش حجاج کشور‌های اسلامی در مراسم حج تمتع ۱۴۰۰ برای دومین سال پیاپی و چرایی این اقدام با توجه به برنامه‌ریزی کرونایی و واکسیناسیون اغلب کشور‌ها گفت: وزارت حج و عمره عربستان روز دوم ذی‌القعده اعلام کرد که حج امسال همانند سال گذشته فقط با حضور حجاج داخل و افراد مقیم داخل عربستان و تا سقف مشخص برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان حج و زیارت بر اساس وظیفه ذاتی خود برنامه ریزی‌های لازم برای اعزام زائران در حج ۱۴۰۰ را انجام داده بود، گفت: تمامی اقدامات مهم همانند تدوین دستورالعمل‌ها، آمادگی سامانه‌ها، تدوین پروتکل‌های بهداشتی، هماهنگی‌ها با وزارت بهداشت برای واکسیناسیون حجاج و... انجام گرفته بود و برای تمامی سناریو‌های مربوط به اعزام حجاج از ایران آمادگی کامل داشتیم.

رضایی به تصمیم گیری وزارت حج و عمره عربستان اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه بسیاری از کشور‌های اسلامی واکسیناسیون خود را آغاز کرده‌اند و از طرفی شرط ورود به عربستان نیز در اختیار داشتن تست منفی کرونا، انجام واکسیناسیون، شرط سنی و ارائه گواهی سلامت جسمانی بوده، انتظار می‌رفت حج سال جاری با حضور تعدادی از حجاج کشور‌های اسلامی برگزار شود. اما متاسفانه این مهم میسر نشد و تصمیم وزارت حج و عمره عربستان همانند سال گذشته اجرایی خواهد شد و حجاج کشور‌های اسلامی از حضور در سرزمین وحی و انجام این فریضه شرعی محروم شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار