آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۲۰۵۸

برگزاری سلسله نشست‌های بررسی و تحلیل انتخابات ۱۴۰۰ در دانشگاه تبریز

سلسله نشست‌های بررسی و تحلیل انتخابات ۱۴۰۰، با برگزاری سومین نشست آن از سوی بسیج شهدای کارکنان دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سلسله نشست‌های بررسی و تحلیل انتخابات ۱۴۰۰، با محورهای «دولت در تراز دوم انقلاب، مشارکت حداکثری؛ تاکتیک یا استراتزی و مبنای احراز صلاحیت توسط شورای نگهبان» از سوی بسیج شهدای کارکنان دانشگاه تبریز برگزار شد.


این نشست‌های انتخاباتی با حضور و سخنرانی احمد پورخردمند، مدرس دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی، رضا محمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و رئیس سازمان بسیج اساتید استان و حسین احمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز، بصورت حضوری و مجازی با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در تالار شهریار برگزار شد.

 

پورخردمند مدرس دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در این نشست با بیان اینکه امروزه مهمترین سرمایه کشورها، سرمایه اجتماعی است که در این راستا نقش و مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف تعیین کننده بوده است، گفت: یکی از افتخارات ایران، برگزاری نزدیک ۴۰ انتخابات است که مردم در آن نقش تعیین کننده و حضور پررنگی داشتند.


وی در ادامه با بیان اینکه در اکثر انتخابات کشورمان در مقایسه با دیگر کشور‌ها و از جمله در مقایسه با کشور‌های غربی، حضور مردم تعیین کننده و پررنگتر بوده است، اضافه کرد: انقلاب و حکومت ایران، برگرفته از مکتب اسلام و ارزش‌های معنوی است که توسط امام خمینی (ره) بر پایه عدالت، عقلانیت و معنویت پایه گذاری شده است که در حکومت‌های دیگر کشورها، کمتر به این مسایل توجه می‌شود.

 

مهمترین جلوه سیاسی کشور‌ها حضور پرشور مردم در انتخابات است

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر مهمترین جلوه سیاسی کشور‌ها و اقتدار حکومت‌ها حضور پرشور مردم در انتخابات است، افزود: حضور حداکثری مردم در انتخابات و تعیین سرنوشت حق همه ملت ایران است و یک اصل عقلانی و شرعی است.


این کارشناس در ادامه با بیان اینکه انسان‌ها با وجود پیشرفت‌هایی که در عرصه‌های مختلف داشتند، اما تشنه معنویت هستند، خاطر نشان کرد: خلا معنوی در جهان غرب باعث شده جنبش‌های معنوی نوظهوری بوجود بیاید و این امر فروپاشی دولت‌ها و حضور کمرنگ مردم در تعیین سرنوشت اجتماعی و سیاسی را به دنبال داشته است.

برگزاری سلسله نشست‌های بررسی و تحلیل انتخابات در دانشگاه تبریز

دولت مطلوب باید عدالت طلب، پاسخگو، قانون مدار و مسئولیت پذیر باشد


حسین احمدی عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز، در این نشست‌ها با اشاره به جایگاه و ویژگی‌های دولت مطلوب و انتخاب اصلح گفت، دولت مطلوب باید عدالت طلب، پاسخگو، قانون مدار، مردمی و مسئولیت پذیر باشد.


وی فساد ستیزی، معتقد به مردم، مشارکت پذیری، شفافیت، دارای کفایت و کارآیی را از دیگر شاخصه‌های دولت مطلوب اعلام کرد و افزود، دولت مطلوب با ایجاد وحدت، همدلی و وفاق ملی در بین مردم با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و نیروی انسانی، بستر رشد و توسعه کشور را فراهم می کند.


احمدی ادامه داد: دولت مطلوب با آسیب شناسی سیستم و تدوین نقشه راه، با توجه به چشم انداز موجود و پتانسیل‌های کشور، موجب اقتدار و سربلندی ملت خویش می‌شود.


این عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز، در ادامه به شاخصه‌ها و ویژگی‌های دیگر دولت‌های توسعه گرا و یغماگر در مقایسه با دولت مطلوب اشاره کرد.


عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز، در بخش دیگر سخنان خود به جایگاه احزاب در کشورمان اشاره کرد و گفت، حزب باید مردمی باشد و حزب دستوری جواب نمی‌دهد.


رضا محمدی عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و رئیس سازمان بسیج اساتید استان نیز در سومین جلسه این نشست؛ حق طلبی، صلح طلبی، ظلم ستیزی و عدالت طلبی را از جمله ویژگی‌های مهم فطرت جامعه اسلامی ایران بیان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و حضور گسترده مردم در عرصه‌های مختلف شکل گرفته و به اقتدار رسیده و امروزه بعد از گذشت بیش از ۴۰ سال از این انقلاب، الگویی برای سایر ملت‌ها و دولت‌ها شده است.


وی در ادامه با تاکید بر اینکه دشمان انقلاب از اقتدار، پیشرفت و حضور مردم ایران در عرصه‌های مختلف در هراس هستند، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران بعد از گذشت ۴۳ سال از آن همچنان در اوج و اقتدار هستند و این امر در سایه اتحاد، همدلی، وحدت، حضور و مشارکت مردم در سرنوشت خویش بوجود آمده است.

 

برگزاری سلسله نشست‌های بررسی و تحلیل انتخابات در دانشگاه تبریز

دشمنان انقلاب با نقشه‌های شوم دنبال تحریم انتخابات و تضعیف مشارکت گسترده مردم هستند

رئیس سازمان بسیج اساتید استان در بخش دیگر سخنان خود، حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات را موجب تقویت همبستگی و وحدت ملی و تضمین کننده اقتدار و امنیت ملی عنوان کرد و گفت: امروزه دشمنان انقلاب با ترفند‌ها و نقشه‌های شوم خود به دنبال تحریم انتخابات و تضعیف مشارکت گسترده مردم درسرنوشت آینده کشورمان هستند و از این رو ملت ایران با هوشیاری و آگاهی و مشارکت گسترده در انتخابات می‌توانند، تضمین کننده اقتدار و سربلندی کشورمان باشند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ملت ایران در حال حاضر علیرغم مشکلات عدیده ناشی از تحریم ها، جنگ اقتصادی دشمنان این نظام و شیوع ویروس کرونا، با مسائل و مشکلات متعددی روبرو شده اند، یادآور شد: برای حل این چالش‌ها به همدلی و وحدت همدیگر نیاز داریم و برای غلبه بر این مشکلات هم تزریق روحیه امید و امیدآفرینی در جامعه ضروری است.


وی عمده مشکلات حال حاضر کشورمان را سوء مدیریت، ناکارآمدی و اجرای برخی برنامه‌ها و سیاست‌های غلط عنوان کرد و افزود: با انتخاب آگاهانه فرد اصلح، مومن، کاردان، انقلابی و به ویژه با مدیریت جهادی و با تلاش و همکاری همدیگر می‌توانیم بر بسیاری از مشکلات و چالش‌های اقتصادی غلبه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار