به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، راهکارهای گسترش همکاری مشترک چهار دانشگاه استان آذربایجان شرقی و شرکت توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نشستی با حضور نمایندگان طرفین به میزبانی دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار گرفت.
اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در این نشست با معرفی برخی توانمندیها و دستاوردهای دانشگاه تبریز در حوزه منابع انرژی گفت: این نشست به منظور هم افزایی، انتقال دانش و تجربیات و بررسی و توسعه راهکارهای گسترش همکاری مشترک چهار دانشگاه استان آذربایجان شرقی و شرکت توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار و امید میرود این نشست موجب توسعه همکاریهای بیشتر طرفین با توجه به ظرفیتهای دانشگاههای استان شود.
وی در ادامه با بیان اینکه امروزه در دانشگاههای استان و به ویژه این چهار دانشگاه (تبریز، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان و آزاد) ظرفیتهای فراوانی برای حل مسایل و مشکلات صنعت و جامعه را دارند، تصریح کرد: اخیرا نیز دبیرخانه جامع صنعت استان به تصویب رسیده که با ایجاد کاگروههای مختلف در صدد حل مسایل و چالشهای نیاز روز صنعت و جامعه هستیم.
عسگری با ایجاد این دبیرخانه هم افزایی و تولید دانش، علم و فناوری با توجه به نیاز جامعه و صنعت با کمک محققان، اساتید و دانشجویان در حوزههای مختلف شکل گرفته و امید میرود گامهای موثری در توسعه این منطقه و کشورمان برداشته شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه این دانشگاه با توجه به پتانسیلهای که در حوزههای مختلف دارد، آماده توسعه همکاری با دیگر نهادها و سازمانها و به خصوص با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است، یادآور شد: دانشگاه تبریز با برخورداری ۲۰ دانشکده از جمله دانشکدههای مکانیک، شیمی، فیزیک، مهندسی شیمی و نفت، پژوهشکده فیزیک کاربردی، علوم طبیعی و همچنین با داشتن بیش از ۱۰۰ مرکز رشد و نوآوری فعال از پتانسیل بالایی در زمینه همکاری با وزارت دفاع در حوزه صنایع انرزی برخوردار است.
وی توسعه همکاری بین المللی را از دیگر افتخارات این دانشگاه در حوزه ارتباطات بین المللی بیان کرد و افزود: دانشگاه تبریز در حال حاضر ۲۳۰ تفاهم نامه همکاری مشترک با دیگر دانشگاههای خارج کشور دارد و در این ارتباط نیز دانشگاه تبریز متولی برقراری و ایجاد توسعه ارتباط دانشگاههای کشور با دانشگاههای حوزه قفقاز و ترکیه است.
به گفته عسگری در بین دانشگاههای استان، دانشگاه تبریز با توجه به ظرفیت و توانمندیهای که در عرصههای مختلف داشته و دارد، با وزارت دفاع همکاری مشترک خود را با راه اندازی مرکز هوا و فضا آغاز نمود.
لازم به ذکر است، در این نشست همچنین معاونان پژوهش و فناوری و نمایندگان برخی دانشگاههای شرکت کننده استان با ارایه گزارشی از ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاههای خودف خواستار توسعه همکاری مشترک با دانشگاههای خویش شدند.
یادآور میشود: این نشست با حضور معاونان پزوهشی و نمایندگان دانشگاههای تبریز، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان و آزاد و نماینده وزارت دفاع در استان و برخی مدیران شرکت توسعه منابع انرژی توان در راستای گسترش تعاملات موجود فیمابین شرکت توسعه منابع انرژی با دانشگاهها و مراکز پژوهشی برگزار شد.
بازدید از آزمایشگاهها و مراکز پژوهشی و دیگر توانمندیها و ظرفیتهای این چهار دانشگاه استان از دیگر برنامههای مدیران شرکت توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای توسعه همکاری مشترک بوده است.
لازم به ذکر است؛ دبیرخانه ارتباط با جامعه و صنعت در دانشگاه تبریز مستقر است و دانشگاه تبریز دبیری این دبیرخانه را برعهده دارد.