استقرار ۱۰۰ واحد فناور در ساختمان سوم مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۲۳۸
مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز خبر داد

استقرار ۱۰۰ واحد فناور در ساختمان سوم مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز

مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز از آماده سازی ساختمان سوم مرکز رشد و نوآوری دانشگاه جهت استقرار ۱۰۰ واحد فناور در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

استقرار ۱۰۰ واحد فناور در ساختمان سوم مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز

پورزیاد، مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با معرفی توانمندی‌های این مرکز گفت: هم اینک در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز سه نوع استقرار واحد‌های فناور استارت آپی و دانش بنیان، دفاتر تحقیق و توسعه و ارتباط با دانشگاه واحد‌های بزرگ صنعتی استان و کشور و شتاب دهنده‌های دارای مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد.


پورزیاد در ادامه افزود: در حال حاضر حدود ۵۵ واحد فناور و دانش بنیان، ۵ واحد تحقیق و توسعه و ارتباط با دانشگاه صنایع بزرگ و ۲ شتاب دهنده دارای مجوز در این مرکز استقرار دارند.


مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز جمعیت آماری شرکت‌های حوزه ICT در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز را ۲۰ مورد عنوان کرد و یادآور شد: این شرکت‌ها در زمینه‌های مختلفی همچون گردشگری، دیجیتال مارکتینگ، بلاک چین، فروشگاه‌های اینترنتی فروش محصول، آموزش مجازی، سامانه‌های هوشمندسازی و اتوماسیون اداری، خدمات پزشکی آنلاین، تور‌های مجازی و شهرهوشمند، هوشمندسازی روشنایی معابر شهری، اینترنت اشیاء، کنتور هوشمند و تجهیزات مخابراتی فیبر نوری فعالیت می‌نمایند که برخی از آن‌ها در طی سال ۱۳۹۹ موفق به اخذ مجوز شرکت دانش بنیان و خلاق از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده اند.


پورزیاد ظهار داشت: در اولویت قرار دادن موضوعاتی مانند هوش مصنوعی، بلاک چین، رایانش ابری، رمز ارز‌های دیجیتال، پردازش تصویر، اینترنت اشیاء و هوشمندی سازی از برنامه‌های اصلی دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز است.


وی آماده سازی ساختمان سوم مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز را در محل ساختمان فدک جهت استقرار تیم‌های پذیرش شده جدید از اولویت‌های اصلی مرکز اعلام کرد و گفت: این کار با حمایت مسئولان دانشگاه در حال انجام است و همچنین برنامه ریزی جهت استقرار ۱۰۰ واحد فناور در طول سال ۱۴۰۰ و ایجاد دپارتمان‌های تخصصی از دیگر برنامه‌های کوتاه مدت مرکز رشد و نوآوری است.

پربازدیدترین آخرین اخبار