وزیر علوم جان باختن دو خبرنگار ایرنا و ایسنا را تسلیت گفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۴۲۳
در پیامی؛

وزیر علوم جان باختن دو خبرنگار ایرنا و ایسنا را تسلیت گفت

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی درگذشت دو تن از خبرنگاران خبرگزاری‌های ایرنا و ایسنا در حادثه واژگونی اتوبوس در محور ارومیه به نقده را تسلیت گفت.
وزیر علوم جان باختن دو خبرنگار ایرنا و ایسنا را تسلیت گفت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی، جان باختن ۲ خبرنگار ایسنا و ایرنا را در حادثه واژگونی اتوبوس، تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

حادثه تلخ واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران در ارومیه که منجر به از دست دادن دو نفر از خبرنگاران عزیز و پرتلاش خبرگزاری‌های ایرنا و ایسنا و همچنین مجروح و مصدوم شدن جمع دیگری از خبرنگاران شد، موجب تاسف و تالم گردید.

اینجانب ضمن همدردی با خانواده‌های محترم جوانان از دست‌رفته، مرحومه " ریحانه یاسینی" و مرحومه" مهشاد کریمی " این ضایعه دردناک را به خانواده‌های محترم این دو عزیز و به اصحاب شریف رسانه، خصوصاً همکاران محترمشان در خبرگزاری‌های ایرنا و ایسنا تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای زنده‌یادان، علو درجات و غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان و عزیزانشان، صبر و شکیبایی مسالت می‌نمایم و برای دیگر خبرنگاران عزیز صدمه‌دیده در این سانحه نیز آرزوی سلامتی و بهبودی دارم.

پربازدیدترین آخرین اخبار